En unik kokebok, fargerik i både illustrasjoner og språk. Slå deg løs på kjøkkenet akkompagnert av gode historier.
En utrolig sjarmerende bok av den kjente matskribenten Andreas Viestad. Fra første side entrer du en verden av spennende historier, nyttige tips, nye matretter, enkle triks og små hemmeligheter for å gjøre den nysgjerrige kokken i deg litt bedre. Språket er lekende, ungdommelig og fullt av krydder. Du får smake og lese både søtt, salt og syrlig. En bok både du som liker og du som ikke liker å lage mat, vil ha god nytte av om du trenger tips til en middag, eller simpelthen bare vil være interessant i konversasjon med andre matglade!
Til 2 sultne personer (som ikke er redd for hvitløk)
TID: 5 min. på kjøkkenet og 1 time i ovnen.
1 kylling
40 fedd hvitløk
smør
salt og pepper
Forvarm stekeovnen til 200 grader. Smør kyllingen inn med smør, salt og pepper. Legg i gryta (eller den ildfaste formen). Del hvitløken i fedd- du trenger ikke fjerne skallet. Strø de fleste feddene rundt kyllingen og ha noen få inni buken. Sett på lokket og stek kyllingen i ovnen i ca. 1 time. La den hvile med lokket på i 10. min. før du serverer.