Billy og bittesmåene (Innbundet)

Forfatter:

Quentin Blake (Illustratør) Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 99
Illustratør: Blake, Quentin
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Billy and the minpins
Oversatt av: Dahl, Tor Edvin
ISBN/EAN: 9788205506138
Alder: 6 - 9
Omtale Billy og bittesmåene
Splitter ny utgave av Roald Dahls aller siste barnebok - med nye illustrasjoner og ny tittel.
Billy og bittesmåene er fortellingen om den lille gutten Billy som drar inn i den mørke skogen enda moren hans har sagt at den skogen er full av de mest blodtørstige villdyrene i hele verden. Inne i skogen møter han tusenvis av små overraskelser: bittesmåene. De nye vennene hans bor i små miniatyrhjem med vinduer på størrelse med frimerker. Sammen frykter de et grusomt beist - og før Billy kan dra hjem, må han bekjempe det en gang for alle.
Billy og bittesmåene har tidligere vært utgitt som Bittesmåene, og tittelendringen reflekterer Roald Dahls opprinnelige tittel for boka, som er den aller siste barneboken han skrev. Her foreligger den med helt nye illustrasjoner av Quentin Blake.
Roald Dahl og Quentin Blake begynte sitt samarbeid for snart 40 år siden med bildeboka Den kjempestore krokodillen. Med den nye utgaven av Billy og bittesmåene er det snart 20 år siden Quentin Blake sist gang illustrerte en av Roald Dahls barnebokfigurer.
Roald Dahl er verdens kanskje mest geniale barnebokforfatter. Barn over hele verden elsker hans hemningsløse, kloke og sprudlende fortellinger.

Til toppen

Andre utgaver

Bittesmåene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016