Fordelen med ulykkelig kjærlighet (Heftet)

Forfatter:

Stian Omland (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 364
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Originaltittel: The upside of unrequited
Oversatt av: Omland, Stian
ISBN/EAN: 9788248921448
Alder: 12 - 16
Omtale Fordelen med ulykkelig kjærlighet
Ny sjarmbombe av en ungdomsbok fra kritikerfavoritten Becky Albertalli.

Molly og tvillingsøsteren Cassie har to mammaer og en sæddonor som far. Cassie liker jenter, og har draget på alle. Molly er fremdeles er ukysset i en alder av 17, overvektig, med null selvtillit, og problemer med å tro at noen gutt noen gang vil bli forelsket i henne (selv om hun selv er forelsket i et hamrende kjør). Hun føler (vet!) at alle andre har mer erfaring enn henne, både når det gjelder kjærestegreier og sex. Og hvis en gutt viser interesse for henne (kanskje til og med flørter!), tør hun ikke å tro at han virkelig mener det.

Når drømmegutten endelig er innen rekkevidde, har hun plutselig fått forvirrende følelser for en annen gutt - den nerdete (og veldig søte på en litt rar måte) Reid.

"Fordelen med ulykkelig kjærlighet" handler om følelser og identitet. Og om kjærlighet - den kompliserte og fine og triste og rare kjærligheten - sånn den oppleves på ordentlig for aller første gang.

«Det er ærlig, det er morsomt, og det gir deg hjertebank. Jeg får lyst til å flytte inn i denne boka!» Stephanie Perkins, New York Times-bestselgende YA-forfatter

Til toppen

Andre utgaver