Fullmåne (Heftet)

Serie: Mot & mysterier 2

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 183
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Serie: Mot & mysterier
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788248926825
Alder: 9 - 12
Omtale Fullmåne
Mot, nysgjerrighet, vilje og vennskap!

Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som syklist. Sammen med bestevennen Einar og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier.

I Lillehavn blir folk plutselig syke. De kaster opp og får diaré, uten at man klarer å finne ut hvorfor. Avisene spekulerer, men legene har ingen svar. Er det et mystisk virus? Er det en epidemi? Samtidig gjør Hannah og Turbo en skummel oppdagelse oppe ved Blanksjø, byens drikkevannskilde: De kjenner en stram lukt, som fra sterke kjemikalier, og finner en etikett med bilde av en hodeskalle med to bein i kryss under. Er det derfor folk har blitt syke?

Mot og mysterier er en spenningsserie for barn og ungdom i alderen 8 til 13 år. Hver bok har et enkeltstående mysterium og hver bok er knyttet opp mot et naturfenomen. Bøkene kan leses hver for seg, men har et overhengende spenningsmoment, hvor svaret kommer i siste bok. Alle bøkene inneholder Dag Otto Lauritzens råd og historier om mot, motivasjon og viljestyrke knyttet opp mot bokas tematikk.

Til toppen

Andre utgaver

Fullmåne
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Fullmåne
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Dag Otto Lauritzen og Frode Eie Larsen:

Bøker i serien