Godnatthistorier for seksåringen (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 137
Forlag: Figenschou
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788293335429
Alder: 3 - 6
Omtale Godnatthistorier for seksåringen
TIL DEG SOM VIL HA KOSELIGE NATTAHISTORIER
I denne boken finner du ti historier fra norske forfatter og illustratører, omhyggelig plukket ut av en av Norges flinkeste bibliotekarer. Disse historiene er IKKE skumle! Derfor er denne boken den perfekte gaven for barn som vil ha kun morsomme og koselige godnatthistorier.

EN UNIK SAMLING HISTORIER
Ti fantastiske, norske historier, fra noen av våre beste forfattere, rikt illustrert av de dyktigste illustratører, nøye utvalgt av en erfaringsrik bibliotekar. For 6-åringer og alle andre som liker spennende og morsomme fortellinger!

INN I DRØMMEN OG UT I LIVET
Rigmor Dina Farstad har vært bibliotekar på Deichmanske bibliotek i en årrekke. Hun tar stadig imot nye barn og leser historier for dem. Den gode norske, barnelitteraturen kjenner hun til fingerspissene. Hun vet hva barna liker og har i denne antologien plukket fram 10 gode norske fortellinger som er perfekte å lese på sengekanten. Som hun selv ville sagt det: «En godnatthistorie skal gi noe til den som lytter og den som leser. Den skal ikke bare lulle barnet i søvn, men følge det inn i natten, inn i drømmen - og videre ut i livet.»

BIDRAGSYTERNE ER
Nils Aas, Nina Flatnes Bratbak, Tor Åge Bringsværd, Trond Brænne, Gro Dahle, Per Dybvig, Silje Granhaug, Thore Hansen, Tone Kjærnli, Camilla Kuhn, Karin Kinge Lindboe, Elisabeth Moseng, Erna Osland, Trond Ole Paulsen, Alf Prøysen, Walter Vik.

Til toppen