Halvhodingene (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 252
Forlag: Fly fly
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269275407
Alder: 9 - 12
Omtale Halvhodingene
Smerteskrikene skar gjennom hodet til Anna. Hun ble kvalm da hun oppdaget at toppen av hodeskallen hans manglet. Hjernen stakk opp der pannen og håret skulle ha vært.
Monsteret rykket til, om og om igjen, som om det fikk elektriske støt. Snart kom det røyk fra kroppen, som gradvis ble mer og mer gjennomsiktig, før den gikk opp i røyk og forsvant.
«Takk for at du ...» Mer rakk ikke Anna å si før Tian avbrøt henne.
«Hva driver du med?» Den mørke stemmen runget mellom veggene i tunnelen.
«Hva mener du?»
Han pekte ut mot stranda.
«Halvhodingen kunne ha drept deg! Hadde det ikke vært for porten, ville vi vært døde nå.»
Anna glodde tilbake. Halvhodingen? Hva slags sted var dette?

En magisk drømmefanger tar Anna med til Tronøya hvor hun møter Tian. Stedet ligner et paradis, men onde krefter truer idyllen. I farvannet rundt øya lurer halvhodingene. De blir kontrollert av den hevngjerrige dronning Marabella.

Det eneste som holder øya trygg, er drømmefangerporten. Da Anna oppdager at den er ødelagt, og at det er hennes skyld, starter marerittet. Rekker hun å reparere den før det er for sent? Og hvem kan hun egentlig stole på?

En spennende fantasyroman for store barn og ungdom, som liker skumle og dødsspennende bøker!

Forfatter Siw C. Christiansen har latt seg inspirere av drømmene våre i denne spennende fortellingen om frykt, mot og kjærlighet.
Siw bor i Ås og jobber som forfatter, formidler og skrivecoach. Hun har tatt forfatterutdanning ved Norsk Barnebokinstitutt, og gitt ut både dikt, noveller, sanger, skuespill, og bøker om å skrive.

Til toppen