Herr Bakvendt (Innbundet)

Forfatter:

Inger Hagerup (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Forlag: Figenschou
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mr. Topsy-Turvy
Oversatt av: Hagerup, Inger
ISBN/EAN: 9788293335146
Alder: 3 - 6
Omtale Herr Bakvendt
IKONISK KLASSIKER OM FØLELSER

Bøkene om LILLE HERR MANN & LILLE FRØKEN er en bestselgende barnebokserie skapt av britisk Roger Hargreaves i 1971. Noen av oss som er foreldre nå, leste de selv da vi var små. Andre så TV-serien på NRK Barne-TV. Bøkene er en internasjonal super-suksess. Oversatt til 28 språk og solgt i over 100 millioner eksemplarer!

HERR BAKVENDT

Herr Bakvendt er en snodig person. Alt ved ham er enten opp-ned, ut-inn eller bak-fram. Du bør se huset hans. Da skjønner du hvor bakvendt Herr Bakvendt er. Det merkeligste er at Herr Bakvendt ikke bare gjør alle ting annerledes, han snakker bakvendt også. Denne historien handler om da Herr Bakvendt kom til stedet hvor du og jeg bor ...
FØLELSER OG KARAKTERTREKK VI ALLE KAN KJENNE OSS IGJEN I
Hver karakter i serien om LILLE HERR MANN representerer et dypt menneskelig karaktertrekk. Den glemske, den nysgjerrige, prinsessa, rotekoppen, surpompen eller han som gjør alt bakvendt. BARNA LESER, LER OG LÆRER. Derfor har foreldre, barnehagepedagoger, lærere og bibliotekarer gjennom to tiår hentet fram bøkene i møte med barns nysgjerrighet.

HERLIG OVERSATT AV HAGERUP & HAGERUP

Her i Norge har noen av bøkene blitt utgitt en gang før på slutten av 70-tallet. Den gang var det Inger Hagerup som oversatte bøkene. Og det er hennes flotte oversettelse du kan lese i blant annet historien om HERR BAKVENDT. De andre bøkene er også nydelig oversatt av barnebarnet Hilde Hagerup.

BOKPAKKE

Herr Bakvendt finner du også i bokpakken kalt KLASSIKERE OM FØLELSER. Den inneholder flere bøker om Lille Herr Mann & Lille Frøken.

Til toppen