Hetebølge (Innbundet)

Serie: Mot & mysterier 4

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 185
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Serie: Mot & mysterier
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788248927495
Alder: 9 - 12
Omtale Hetebølge
Hannah er datter av den lokale politisjefen og har en nese for hemmeligheter. Samtidig satser hun knallhardt som syklist. Sammen med vennen Einar, hans kjæreste, Karoline, og hunden Turbo havner hun i nervepirrende situasjoner og løser spennende mysterier.

I Hetebølge møter vi et stekende varmt og knusktørt Lillehavn. Brannvesenet har hendene fulle med å slukke de mange brannene som dukker opp, og de bekymrer seg over at vannlagrene begynner å gå tomme. Samtidig spekulerer politiet på om det virkelig bare skyldes heten, eller om det kan være en pyroman løs i den koselige lille kystbyen? De tre bestevennene Hannah, Einar og Karoline -- og hunden Turbo -- gjør sine egne undersøkelser, og de kommer farlig nær ilden. Klarer de å finne svarene, før de blir brent?

Mot og mysterier er en spenningsserie for barn og ungdom i alderen 8 til 13 år. Hver bok har et enkeltstående mysterium og hver bok er knyttet opp mot et naturfenomen. Bøkene kan leses hver for seg, men har et overhengende spenningsmoment, hvor svaret kommer i siste bok. Alle bøkene inneholder Dag Otto Lauritzens råd og historier om mot, motivasjon og viljestyrke knyttet opp mot bokas tematikk.

Til toppen

Andre utgaver

Hetebølge
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Hetebølge
Bokmål Ebok 2021
Hetebølge
Bokmål Heftet 2021

Flere bøker av Dag Otto Lauritzen og Frode Eie Larsen:

Bøker i serien