Hevneren fra Helheim (Innbundet)

Serie: Trollheim 2

Forfatter:

Ida Skjelbakken (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 155
Illustratør: Skjelbakken, Ida
Forlag: Figenschou
Språk: Bokmål
Serie: Trollheim
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788284310183
Alder: 9 - 12
Omtale Hevneren fra Helheim
Adam, Tara og Tobias har bestemt seg for å beskytte Trollheim mot ondskapen som lurer under overflata. De blir snart satt på en prøve som ikke bare vil teste deres mot og styrke, men også vennskapet deres. Mystiske spor i skogen og nifs uling mot månen er illevarslende nok, men lite aner de at den største faren er den de verken kan se eller høre.

Den første boken i serien, «TROLLHEIM - Kråkeslottets hemmelighet», vant Arks barnebokpris! I juryen satt 10 000 femte- og sjette-klassinger som kåret den til årets beste bok! Det ordet som gikk mest igjen i juryens begrunnelse var at boken var SPENNENDE!

«Minst like spennende som den første boken!» sier Martin (10 år), han leste boken i et jafs og anbefaler alle å lese HEVNEREN FRA HELHEIM.

Beren og Heidi (11 år) synes HEVNEREN FRA HELHEIM var kult skrevet og hadde veldig pene tegninger. «Illustrastratøren må ha hatt magiske farger og blyanter,» sier de unisont.

«En serie verdt å få med seg!» skriver Christine Haugen Lyngdal om TROLLHEIM på Barnebokbloggen. Hun er barnebokekspert og bokhandler: «Denne boken tiltrakk meg umiddelbart.» (...) «Jeg ble stadig overrasket over vendingene fortellingen tok.» (...) «Dette er en bok som egner seg ypperlig for alle som har 'kjørt seg litt fast' i tegneserienes verden.» (...) «Og det er umulig å ikke legge merke til hvor intense og rike tegningene er. Det er en virkelighetsfølelse og nerve i dem som kan gi hvem som helst frysninger.»

Bøkene i TROLLHEIM-serien:
Bok1: TROLLHEIM - Kråkeslottets hemmelighet
(finnes også som lydbok)
Bok 2: TROLLHEIM - Hevneren fra Helheim
(finnes også som lydbok)
Bok 3: TROLLHEIM - Underjordisk oppdrag
Bok 4: TROLLHEIM - Vampyrer og demoner
(Utkommer august 2023)

Til toppen

Andre utgaver

Hevneren fra Helheim
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Arne Lindmo:

Bøker i serien