Hurra! (Heftet)

Serie: Walt Disney's Donald tema pocket 

Forfatter:

Nina Svendsrud (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 512
Forlag: Egmont Kids Media
Språk: Bokmål
Oversatt av: Svendsrud, Nina
Serie:
ISBN/EAN: 9788242968104
Alder: 9 - 12
Omtale Hurra!
I Andeby er hver dag en fest, men noen dager er enda festligere enn andre. I denne utgaven av Tema Pocket er det selskapeligheter og feiringer som står i sentrum, og du inviteres med på alt fra kosetime til fjonge sosietetsball. Selv onkel Skrue tar på seg spanderbuksene og innbyr til fest - med mat, drikke og (tvilsom) underholdning i form av tryllekunstner Klodrik. Her må det være noe muffens! Klaus Knegg har bursdag, og gode venner planlegger å overraske ham med en fest. Men Klaus har det altfor travelt på jobben, så vennene trår til for å hjelpe. Kan det gå bra?

Apropos overraskelsesbursdager! Det er lite som slår de overraskelsene Mikke har i vente da han skal feire bursdagen sin. Han får nifse kopier av erke enden og ondsinnede planer om verdens-herredømme i fanget. Andeby feirer byjubileum, onkel Skrue oppretter sitt eget keiserdømme, Donald Rakkerduck disker opp til kosetime på skolen, og Madam Mim får svinge seg med sosieteten. Puss lakkskoene, gre håret og sving deg med. God fornøyelse! 512 festlige sider!

Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn!

Til toppen

Bøker i serien