Hva er greia med klima? (Innbundet)

Forfatter:

og

Jenny Jordahl (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 74
Illustratør: Jordahl, Jenny
Forlag: Ena
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241950223
Alder: 9 - 12
Omtale Hva er greia med klima?
Frittstående oppfølger til Grønne greier - om natur og miljø og sånt!

Radarparet Ole Mathismoen og Jenny Jordahl gjør bokstavelig talt et dypdykk ned i den pågående klimakrisen, og ser nærmere på hva som er i ferd med å skje, hvorfor det skjer, hva som blir konsekvensene og hva som eventuelt kan gjøres.

Det er tungt og komplisert stoff, men det formidles på en smart, morsom og lettfattelig måte, av to mestere i faget. Også denne gangen er forfatterne tegneseriefigurer i boka - i en lenger og helt nyskrevet serie.

Ole Mathismoen (f. 1961) er Norges fremste miljøjournalist, med flere bøker om miljøvern bak seg. Boken Klima - hva skjer? (2007) ble nominert til Brageprisen. I 2016 ble han tildelt Bergesenprisen. Mathismoen er oppvokst i Asker, og bor i Oslo.

Jenny Jordahl (f.1989) er illustratør, tegneserieskaper, blogger og forfatter. Jordahl er utdannet fra Kunsthøgskolen, og har blant annet gitt ut 60 damer du skulle ha møtt og Kvinner i kamp sammen med Marta Breen. Hun står også bak tegneserien Livet blant dyrene. Jordahl er oppvokst i Ski, og er i dag bosatt i Oslo.

Til toppen

Flere bøker av Ole Mathismoen og Jenny Jordahl: