Intertekst essens (Fleksibind)

norsk vg1 studieforberedende

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 345
Forlag: Fagbokforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788211035882
Omtale Intertekst essens
Intertekst essens Vg1 er en helt ny lærebok i norsk for elever på studieforberedende utdanningsprogram. Boka følger læreplanen i norsk for språklige minoriteter med kort botid i Norge. Den egner seg også godt for elever som følger den ordinære læreplanen, men som har behov for ekstra støtte i norskfaget.
Intertekst essens bygger på læreverket Intertekst. Intertekst har vært på markedet siden 2013 og kom i 2020 i en ny utgave som er i tråd med læreplanrevisjonen LK20. Bøkene har samme struktur og kan derfor brukes av ulike elever i samme klasserom.
I boka får elevene trinn-for-trinn-hjelp med alt fra skriftlige til muntlige problemstillinger i tillegg til at de blir kjent med litterære og språklige sider ved faget.
De tverrfaglige emnene er ivaretatt, og hvert bind inneholder en spennende tekstsamling med tekster som er tilpasset målgruppa.
I nettressursen til boka finner elevene gode verktøy som de kan bruke til å jobbe videre med skriving, lesing og muntlige ferdigheter.
I nettressursens lærerside finner læreren undervisningsopplegg, årsplaner med mer som er knyttet til boka. Intertekst essens Vg1 er også tilgjengelig som digital bok og som lydbok.

Til toppen

Andre utgaver

Intertekst essens
Nynorsk Fleksibind 2020

Flere bøker av Marianne Kirkhorn, Harald Eriksen, Karen Marie Kvåle Garthus og Anne-Marie Schulze: