Jeg elsker Norge (Innbundet)

en myldrekartbok

Forfatter:

Tora Marie Norberg (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Illustratør: Norberg, Tora Marie
Forlag: Figenschou
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293335191
Alder: 3 - 6
Omtale Jeg elsker Norge
SAVNER DU DE GAMLE FYLKENE VÅRE?
Her er en kartbok over Norge slik det var før!

Dette er boken til deg som ennå ikke har blitt fortrolig med VIKEN, INNLAND, VESTLAND og som savner BUSKERUD, AKERSHUS, VESTFOLD, OPPLAND, HEDMARK og HORDALAND! Kjenner du varmen i brystet over gode gamle SOGN OG FJORDANE!

KARTBOK OVER NORGE FOR HELE FAMILIEN
Selv om fylkesnavnene har blitt endret er jo landet vårt det samme. Denne boken er stappfull av morsomme fakta. I tillegg til å lære masse geografi, lærer du også om norsk kultur. Hva spiser vi forskjellige steder i landet, hvordan snakker vi, hva er våre mest kjente bygninger, og mest omtalte kjendiser - både nålevende og historiske personer.

BAKERS I BOKEN FINNER DU EN SPENNENDE NORGES-QUIZ
Test deg selv og familien i quiz'en bakerst i boken! Hvem er De syv søstre? Hvor finner du en laksetrapp? Hva heter Norges største ishotell? Her er alt fra enkle til litt vanskeligere spørsmål. Vet du for eksempel hvor kronprinsparet bor?

ÅRETS VAKRESTE BOK!
Da JEG ELSKER NORGE utkom vant den prisen for ÅRETS VAKRESTE BOK! Juryen begrunner prisen slik:

«JEG ELSKER NORGE har en detaljrikdom som gjennomgående evner å overraske leseren. På tross av fullpakkede oppslag oppleves boken ryddig og gjennomtenkt. Teksten er lett å lese og innholdet er en god blanding av seriøse fakta og humoristiske innslag.»

EN BOK SOM GJØR DET MORO Å LÆRE
JEG ELSKER NORGE av Tora Marie Norberg er en morsom og lærerik kartbok over NORGE for BARN. Hvert oppslag i boken tar for seg et fylke. Her får du et nostalgisk tilbakeblikk på den gamle fylkesinndelingen av landet vårt. Til sammen forteller boken en historie om landet vårt og gir små og store lesere gode knagger for å huske hva forskjellige steder er kjent for.

Til toppen