Kaker & dekorering (Innbundet)

Unn deg en kake til kaffen

Forfatter:

Lisbeth Kristoffersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bake & decorate
Oversatt av: Kristoffersen, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788202372552
Omtale Kaker & dekorering

50 fantastiske dekorasjonstemaer

Baking, kaker og dekorering er kjempepopulært, og alle kan lage de lekreste kakene til bursdager, selskaper, konfirmasjon og dåp. Imponer familie og venner med sjarmerende kreasjoner som smaker himmelsk!

Kakedekorering er verken kostbart eller vanskelig når du lærer deg pyntehemmelighetene fra boka. Du får over 30 herlige kakeoppskrifter for store, litt mindre og småkaker i første del av boken og over 50 fantastiske dekorasjonstemaer i del to.

Alle fremgangsmåter er enkle å følge, og det finnes ingen lange ingredienslister.

Fristende kaker som smaker fantastisk! Gled deg til å bake og dekorere kakene dine på kongelig vis! Uansett hva slags stil du liker, vil boka hjelpe deg å lage noe deilig og fristende til familie og venner. God baking!

Pyntetips
♥ Icing og glasur: Vær raus! Du vil alltid trenge mer marsipan eller sukkerpasta, men start med oppgitt mengde. La kaken være avkjølt før du begynner dekoreringen, ellers vil kaken bli tung og klissete og glasuren fester seg ikke.
♥ Lag rask og nydelig pynt ved å pensle frukt eller bær med eggehvite og dyppe dem i sukker.
♥ Bruk spiselige blomster som dekorasjon. Du kan gjerne pynte kronbladene og dyppe dem i litt eggehvite.
♥ Baking er eksakt vitenskap, så det er viktig å bruke riktig mål og vekt som står angitt i oppskriften. En digital vekt er til god hjelp.

Kaker du kan glede deg til: familiens sjokoladekake, sjokolade- og rødbetekake, sjokolade- og hasselnøttkake uten hvetemel, victoriakake, battenbergkake, klassisk ingefærkake, kake med sitrontopping, genovakake, tropisk fruktkake, kake med whisky, dadler og valnøtter, vegansk fruktkake ... og mye mer!

Dekorer: 23 karat gullkake, mosaikkake, gallakake, godteributikk, sommerhage, kjempecupcake, blomsterkake, blader og blomster, maistang, roseduftende marengs med sommerbær, rosa glasurhjerte, båndroser, konfettikake, à la bollywood, pingvinkake ... og mye, mye mer!

Til toppen

Om forfatter Fiona Cairns

Fiona Cairns

Fiona Cairns er konditor med Michelinstjerne og kvinnen bak bryllupskaken til prins William og Kate i 2011. Hun er berømt for sine fantastiske kreasjoner til kjendisenes selskap, samtidig som hun driver konditoriet sitt og leverer 750 000 kaker i året! Fiona har utgitt flere kakebøker.

Til toppen