Liv (Innbundet)

den fantastiske historien om evolusjon

Forfatter:

og

Kamilla Wichmann (Illustratør) Erik Ringen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 45
Illustratør: Wichmann, Kamilla
Forlag: Solum Bokvennen
Språk: Bokmål
Originaltittel: Liv
Oversatt av: Ringen, Erik
ISBN/EAN: 9788274888227
Alder: 9 - 12
Omtale Liv
«Liv» - Den fantastiske historien om evolusjon, basert på det nyeste innen naturvitenskap om hvordan livet oppsto, med flotte, fargerike illustrasjoner.
Hvor kommer livet fra? Hvem var de første menneskene på Jorda? Bli med på en reise gjennom milliarder av år. Opplev hvordan universet begynte, hvordan Jorda ble til og hvordan livet utviklet seg fra encellede organismer til kjempestore dyr. Se dinosaurene dø ut, og møt fortidselefanter og kjempedovendyr. Følg menneskets utvikling fra små aper til deg og meg, og se hvordan alt liv henger sammen!

Forfatterinformasjon:
Jakob Brodersen (f. 1976) er utdannet journalist og jobber som frilanser med særlig interesse for forskningsjournalistikk. Han debuterte som skjønnlitterær forfatter i 2015 og har siden da skrevet flere romaner. Jakob bor i Viborg, Danmark med kone og tre barn.

Pernille Engsig Eskildsen (f. 1973) er utdannet journalist og jobber med tekst og PR. Hun er opptatt av viten , verden og formidling til barn og voksne. Pernille bor i Viborg, Danmark sammen med mann og to barn. «Liv» er hennes første bok.

Illustratør:
Camilla Wichmann (f. 1975) er utdannet ved Danmarks Designskole og har siden tegnet hovedsakelig bildebøker og illustrasjoner til magasiner og presse. Hennes tegninger gir faglig budskap med en poetisk og morsom vri. Kamilla bor i København, Danmark med sine to barn.

Til toppen