Maltesergåten (Innbundet)

Serie: Clue som tegneserie 2

Forfatter:

Jonas A. Larsen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 136
Illustratør: Larsen, Jonas A.
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Serie: Clue som tegneserie
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788248928263
Alder: 9 - 12
Omtale Maltesergåten
Den populære CLUE-serien er trykket i over 500 000 bøker. Endelig foreligger en tegneserieversjon av denne serien, og her er allerede bok nummer 2, Maltesergåten.

En av Oslos største gullsmedforretninger blir tømt for varer under et innbrudd. Gjerningsmennene får med seg nesten 20 kilo rent gull, flere kostbare smykker, og ikke minst den verdifulle Malteserklokken, som alene er verdt over 5 millioner kroner. Ranerne blir tatt, men ikke alt utbyttet kommer til rette, blant annet er Malteserklokken fortsatt borte. Og en dag kommer nyheten om at en av de brutale ranerne har rømt fra fengselet. Samtidig begynner mystiske ting å skje i Skutebukta.
Vi følger vennene Cecilia, Leo, Une og hunden Egon i en nervepirrende jakt på å få løst gåten, og det dukker opp både rømte fanger, mystiske gjester, en død mann, bortgjemte dagbøker, og gamle, spennende irrganger i mørke bunkerser fra krigens dager.

CLUE er engelsk og betyr ledetråd eller spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon.

Til toppen

Andre utgaver

Maltesergåten
Bokmål Innbundet 2012
Maltesergåten
Bokmål Ebok 2012
Maltesergåten
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Bøker i serien