Mattemester (Fleksibind)

over 200 gøyale, spennende og nyttige matematikkoppgaver for hele familien

Forfatter:

Håvard Tjora (Illustratør)

Praktisk oppgavebok med mattenøtter og artige oppgaver, for øvd og uøvd, fra 9 til 99!

Håvard Tjora er et oppkomme av artige oppgaver og spissfindige mattenøtter, med utgangspunkt i den populære boka "Mattemagi", som har solgt i over 100 000 eksemplarer bare i Norge.

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 126
Illustratør: Tjora, Håvard
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248921622
Kategori: Matematikk
Alder: 9 - 16
Omtale Mattemester

Mattenøtter

Dette er en praktisk oppgavebok med mattenøtter og artige oppgaver, for øvd og uøvd, fra 9 til 99 år!

Håvard Tjora er et oppkomme av artige oppgaver og spissfindige mattenøtter, med utgangspunkt i den populære boka Mattemagi, som har solgt i over 100 000 eksemplarer bare i Norge. Les og lær om koder og kodespråk, måling av høyde med tommel, trekantens egenskaper, få innsikt i areal og volum og det gylne snitt, Pytagoras' berømte setning, korttriks, sannsynlighetsregning og overføring av krefter med vektstang. Her er mye moro å bryne seg på for alle

Til toppen

Andre utgaver

Mattemagi
Bokmål Innbundet 2010
Mattemagi
Bokmål Heftet 2012
Utdrag

Fra forfatteren

"Jeg har laget flere oppgaver som har en mening - oppgaver der du kan finne ut av noe du kanskje ikke var klar over, ved at du kan skrive, regne og tegne rett inn i boka. Noen av oppgavene gir deg kanskje innsikt i noe du ikke visste fra før, mens andre oppgaver kun er ment som ren underholdning. Bak i boka er det en fasit, som ved siden av å gi deg svaret, gir deg en forklaring på hvordan vi kom frem til det.

Kanskje du vil streve med noen oppgaver og synes andre er lette. Håpet er at du uasnett vil oppleve oppgavene motiverende, og at du har det gøy med matematikken - og kanskje har du blitt flinkere til å regne og tenke matematisk? Kanskje du har kommet er steg nærmere å bli en mttemester?"

Håvard Tjora

Til toppen