Nattskift i Nekropolis (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 135
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205520592
Alder: 12 - 16
Omtale Nattskift i Nekropolis
En sterk roman om Max som er alene. Noen arbeider om dagen, andre om natta. Moren til Max er nattarbeider. Om nettene sitter hun på kontoret sitt i kjelleren, om dagen sover hun. Max er alene. Han går på skolen og på trening, og noen ganger reiser han til faren sin i helgene. Men hjemme er han alene.Ute i garasjen står bestefarens gamle sportsbil. En MG. Det er sjelden noen kjører med den, men Max og bestefar finner tomme vinflasker i bilen. Det er ikke bare jobbing moren til Max gjør om natten. Hun drømmer også. Om å reise, om å treffe noen og å bli anerkjent for arbeidet sitt. Moren til Max forsker på døden. På stedene de døde er. Kirkegårder, gravfelt og nekropoliser. På alt det mørke. Det er derfor hun arbeider nattskift. "Bjørn Ingvaldsen på sitt aller beste med ny barne- og ungdomsbok for alle aldre."
Stavanger Aftenblad "Nattskift i Nekropolis er ei lågmælt og gripande historie der mange små svik endar i ein stor katastrofe."
DAG OG TID «Ingvaldsen gir oss en fortelling med flere lag, og setter lys på aktuelle problemstillinger. Max berører hjerterøttene våre. Politikere, foreldre, ansatte i skole og barnevern, medmennesker: Historien angår oss alle!»
Hardanger Folkeblad

Til toppen

Andre utgaver

Nattskift i Nekropolis
Bokmål Ebok 2019
Nattskift i Nekropolis
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Bjørn Ingvaldsen: