Salamanderprinsen (Innbundet)

Forfatter:

Elisabeth Moseng (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 253
Illustratør: Moseng, Elisabeth
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241950995
Alder: 9 - 12
Omtale Salamanderprinsen
Dorji er sønn av en prins, men bor med mamma i en campingvogn på Furukollen camping. Mamma forsker på salamandere og drømmer om å få nobelprisen. Dorji drømmer om egen do, siden den i vogna er ødelagt. Men mest av alt drømmer han om at de ikke skal flytte, nå som han har blitt venn med Thea, den nye jenta i klassen. En dag oppdager Dorji og Thea at eieren av campingplassen har sine egne drømmer. Drømmer som er mer som et mareritt for Dorji. Salamanderprinsen er en varm og humoristisk roman om vennskap, familiebånd og identitet - og om ukjente prinser og sjeldne salamandere.
«[M]orsom og lett å like» @bokmorten
«Elisabeth Moseng har skrevet sin første bok for mellomtrinnet og det lykkes hun usedvanlig godt med (...) Hun har dessuten illustrert boka selv og gir historien et visuelt løft på akkurat de riktige stedene.»Petra Helgesen, Foreningen !les
Nominert til Kulturdepartements Illustrasjonspris. Fra juryens begrunnelse:«Salamanderprinsen er en rørende, morsom og hjertevarm fortelling full av herlige uperfekte karakterer (...) Humoren og hjertevarmen finner vi igjen i illustrasjonene.»

Til toppen

Andre utgaver

Salamanderprinsen
Bokmål Ebok 2020
Salamanderprinsen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Elisabeth Moseng: