Sjøormgåten av Jørn Lier Horst (Nedlastbar lydbok)

Sjøormgåten (Nedlastbar lydbok)

Serie: Clue 10

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Bakke, Håvard
Spilletid: 2:56
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lydbokforlaget
Språk: Bokmål
Serie: Clue
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9788242164056
Alder: 9 - 12
Omtale Sjøormgåten
«Sjøormgåten» er bok nr 10 i den spennende CLUE-serien, hvor nok en mystisk historie rulles opp i og rundt Perlen pensjonat.

Et kraftig uvær har skyldt drivegods på stranden i Skutebukta. Blant tang og tare, rekved og drivgods finner Cecilia, Leo og Une også et kadaver fra en stor slange. Funnet vekker oppsikt. Pressen omtaler det som en sjøorm. Samtidig blir en av gjestene på pensjonatet alvorlig syk. Legene mener hun er forgiftet. I det ambulansepersonalet legger henne på en båre, hvisker hun ordet «Phoneutria». Cecilia, Leo og Une finner ut at det er det latinske navnet på en av verdens mest giftige edderkopper, men vet lite om at det livsfarlige krypdyret vandrer rundt på Perlen pensjonat.

Det filosofiske spørsmålet som utgjør bakteppet i boken er Thales fra Milet, som 600 år f. kr. konstaterte at «alle ting er laget av vann».

Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon.

Til toppen

Andre utgaver

Sjøormgåten
Bokmål Innbundet 2016
Sjøormgåten
Bokmål Ebok 2016
Sjøormgåten
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Bøker i serien