Skaperheftet (Heftet)

2021

Forfatter:

og

Eivind Stoud Platou (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 26
Illustratør: Platou, Eivind Stoud
Forlag: Egmont
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242971555
Alder: 9 - 12
Omtale Skaperheftet
TV-profil og fysiker Andreas Wahl i samarbeid med Eivind Stoud Platou har laget et fantastisk julehefte, som er fylt med hjemmeeksperimenter for rolige romjulsdager. Prosjektene er basert på ting alle allerede har hjemme, i tillegg til at selve heftet har flere «klipp ut & brett og bygg»-type sider, slik at det vil være temmelig utklippet og tilsølt innen nyttårsaften!

TV-profil og fysiker Andreas Wahl - fra blant annet NRK-programmene Folkeopplysningen og Med livet som innsats - lager dette juleheftet, som vil være fylt med hjemmeeksperimenter for rolige romjulsdager. Prosjektene er basert på ting alle allerede har hjemme, i tillegg til at selve heftet har flere «klipp ut & brett og bygg»-type sider, slik at det vil være temmelig utklippet og tilsølt innen nyttårsaften!
Juleeksperimentene er skreddersydde for at barn og voksne skal kunne ha det morsomt sammen, samtidig som det er mye å lære.

Wahl har tidligere utgitt flere bøker i samme sjanger som har solgt svært godt. Blant annet Nært,-sært,-spektakulært : 63 naturfaglige triks og eksperimenter og Hvorfor smelter ost, men ikke skinke? Han har også en podkast med mange lyttere, samt en stor følgerskare i sosiale medier.

Til toppen