Snurr film! (Heftet)

Serie: Walt Disney's Donald tema pocket 

Forfatter:

Jens E. Røsåsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 509
Forlag: Egmont Kids Media
Språk: Bokmål
Oversatt av: Røsåsen, Jens E.
Serie: Walt Disney's Donald tema pocket
ISBN/EAN: 9788242968111
Alder: 9 - 12
Omtale Snurr film!
Duck ned i Donalds Tema Pocket! Denne gangen handler det om film! Donald og vennene hans er jo veteraner i bransjen, de var store tegnefilmstjerner lenge før de begynte med tegneserier. Men det begynner å bli en stund siden nå, og det er ikke alle deler av faget de kjenner like godt. Så når Donald i denne boka prøver seg som stuntmann, er det nærmest garantert at det blir mer knall og fall enn han får betalt for. Han prøver seg også med å redigere film, men merker snart at det ikke er så lett å jobbe i et useriøst selskap der eierne bare tenker på å tjene penger til seg selv. Kanskje det er enklere å skrive filmmanus? Donald prøver seg på dette også, men kan det egentlig gå bra ...?

Dette er bare et lite knippe blomster fra den store, fargesprakende buketten med humrevennlige historier vi byr på i denne gedigne filmspesialen! 512 filmomenale sider!

Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn!

Til toppen

Bøker i serien