Sommerengel av Anniken Bjørnes (Ebok)
Ebok

Sommerengel (Ebok)

bok 1 om Gabriella

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Ingen DRM
Filstørrelse: 2.89 MB
Filformat: EPUB3 Fast sidevisning
Forlag: Fly fly
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269074918
Alder: 9 - 12
Omtale Sommerengel
Sommerengel handler om Gabriella, som har mistet mammaen sin i kreft. En både trist og spennende bok - med magi, fantasi og håp.
Passer for barn og unge 8-14 år. Dette er første bok i en serie på fire bøker om Gabriella. Bok nr. 2 utgis på nyåret 2018. Boka ble første gang utgitt på Omnipax i 2010, og ble da innkjøpt av Norsk Kulturråd. Nå gir forfatteren Anniken Bjørnes den ut på nytt, med nytt cover, på sitt eget Fly Fly Forlag. Sitater fra tidligere anmeldelser:
En varm trøstebok den dagen døden kommer på et lite velkomment besøk i livet. Mette Høfsødegård, Aftenposten
Boken formidler et positivt budskap om viktigheten av å erkjenne vonde følelser, huske tilbake på gode minner, og la livet fortsette, tross alt. (...) Språket er levende og sanselig, spenningsoppbyggingen er god, detaljene er mange og talende. Heidi Sævareid, Vårt Land
Godt om barn i sorg. 5'er. Mette Vaag, Trønder-Avisa
Boka vil helt sikkert falle i smak i mange ungpikehjerter. Anita M. Celius Lund, Barnebokkritikk
Baksidetekst: Det er siste skoledag før sommerferien. Alle de andre gleder seg til å få fri, men Gabriella gruer seg. Inni henne er det et virvar av tanker og følelser. Mamma er borte, og sorgen ligger som en stor, tung stein i magen. Hjemme venter pappa, som har forsvunnet inn i sin egen verden. Hvordan skal denne sommeren bli - den første sommeren uten mamma? Da lander det en hvit sommerfugl i vinduskarmen. Den vifter mot henne med de små antennene sine. Er det noe den vil fortelle?

Til toppen

Andre utgaver

Sommerengel
Bokmål Heftet 2017
Angelfly
Engelsk Heftet 2017