Sukkerkok i hodet (Innbundet)

en fortelling om hvordan maten vi spiser kan få en helt fin dag til å bli skikkelig teit

Forfatter:

Janne Magnussen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 63
Illustratør: Magnussen, Janne
Forlag: Fraiva
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299904322
Alder: 6 - 9
Omtale Sukkerkok i hodet
Det skulle være en morsom tivolitur, men dagen ender i kaos.
I Sukkerkok i hodet møter vi de tre vennene Erle, en modig, rød blodcelle, Luke, en ivrig, hvit blodcelle og Perle, en utålmodig fettcelle.

På sin ferd gjennom kroppen oppdager de at kroppen har spist feil mat. Heldigvis kan de redde dagen og gi kroppen maten den trenger for å vinne verdens tøffeste tøykrokodille.

Sukkerkok i hodet er en underholdende historie hvor handlingen skjer inne i kroppen, og hovedpersonene er kroppens celler. Boken gir små og store svaret på hvorfor sunn mat er viktig, også på dager fylt av fest og moro.

Boken inneholder også gode kostholdsråd og inspirerende oppskrifter på hverdagsmat som holder konsentrasjonen og humøret oppe.

Lege, forfatter og seksbarnsmor Berit Nordstrand er lidenskapelig opptatt av å formidle små matgrep som gir stor effekt. Gjennom 23 år har hun fordypet seg i medisinsk litteratur om kosthold som ledd i behandling. Sukkerkok i hodet er basert på historier Nordstrand har fortalt pasienter og egne barn for å forklare sammenhengen mellom mat og trivsel.

Nordstrand er forfatteren bak suksessene Mat med mer, Mat til sinns og 12 uker. Sukkerkok i hodet er hennes første barnebok.

Til toppen

Flere bøker av Berit Nordstrand: