Superkrefter i dyreriket (Innbundet)

Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 96
Forlag: Figenschou
Språk: Bokmål
Originaltittel: Super powers of nature
Oversatt av: Lindmo, Arne
ISBN/EAN: 9788284310367
Alder: 6 - 9
Omtale Superkrefter i dyreriket
Boken SUPERKREFTER I DYRERIKET inneholder supre foto av dyr som vil ta pusten fra deg og superfakta som du nesten ikke vil tro er sant! Naturen er nemlig full av utrolige skapninger, hver og en med sine egne rare og fantastiske superkrefter:

Møt skilpadden som har fått kallenavnet «pønk-skilpadde» fordi grønne algevekster vokser på hodet dens. Hvis den trenger ekstra oksygen kan den til og med puste gjennom «rumpa»!

Møt Skogfrosken som fryser til is når det blir skikkelig kaldt, men som livner til igjen når varmen stiger og isen tiner :-O

Møt den supersøte AXOLOTLen som kan få hvilken som helst del av seg selv til å vokse ut igjen på nytt!

Møt Kolibrien som kan sveve helt stille i lufta, ved å slå med vingene opp til 70 ganger i sekundet, den kan til og med fly baklengs. Det kan ingen andre fugler!

Møt den grønne BASILISKen som kan løpe på vannet! Og det supertrege DOVENDYRET som gjør alt i slow motion, det til og med bæsjer i slow motion! Dens rake motsetning er GEPARDEN hvis superkraft er lynfart. Det er det raskeste dyret i verden, på land, med en toppfart på 130 km/t!

Møt flyndre-fisken som kan flytte på øynene slik at den blir helt flat og går i ett med havbunnen!

AMNELDELSER FRA LESERE:

«En fantastisk faktabok om dyr for små dyreelskere!

Jeg har lest mange faktabøker om dyr . det er en av mine favorittsjangre! Jeg har alltid følt at foto fungerer mye bedre for denne sjangeren enn illustrasjoner. Denne boken er et bevis på det. For noen spektakulære foto!

Anbefales absolutt. Etter min erfaring passer den for 6-12 år, selv om yngre lesere sikkert vil elske fotoene og de morsomme og interessante faktaene om hvert dyr.»

- Rosh

«Jeg kunne bare ikke motstå denne boken. Jeg elsker bøker om dyr og derfor måtte denne boken bli min. Spesielt med det livlige omslaget som bare roper LES MEG!»

- Mehsi

Til toppen