Syng med Disney (Innbundet)

Sangskatter fra Disney - perfekt gavebok!

De klassiske sangene fra de beste filmene i én bok! Trykk på knappen og syng. Lydbokpanelet kan også kobles til hodetelefoner og høytalere.

Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 88
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Disney sing-a-long
Oversatt av: Hansen, Anne
ISBN/EAN: 9788202487713
Kategori: Barnesanger
Alder: 1 - 99
Omtale Syng med Disney

Syng med Disney!

Figurene fra Disneys utrolige fantasiverden er det lett å bli glad i, og kanskje har du en helt spesiell favoritt? Her møter du dem i en musikalsk praktbok med nydelige illustrasjoner! Sangboka inneholder 23 kjente og kjære sanger fra Walt Disneys mangfoldige filmunivers. Du finner tekster, noter og et lydpanel med akkompagnement, slik at du kan synge med. Klassiske perler og nye favoritter – sett deg ned, trykk på knappen og syng av full hals! Kos deg med de flotte bildene som fører deg rett inn i filmens verden med både gamle og nye filmhelter. 

Disse sangene er med:
1. La den gå (Frost), 2. I sommer (Frost), 3. Skal vi lage snømann? (Frost), 4. Når skal jeg få et liv? (To på rømmen), 5. Som det faller seg (Jungelboken), 6. Jeg vil bli som du (Jungelboken), 7. Eget hjem (Jungelboken), 8. Et siste håp (Herkules), 9. Alle ønsker at de var en katt (Aristokattene), 10. Thomas O'Malley (Aristokattene), 11. Her må du bli (Den lille Havfruen), 12. Det er min drøm (Den lille Havfruen), 13. Bella Notte (Lady og landstrykeren), 14. Hakuna Matata (Løvenes konge), 15. Livets sirkel (Løvenes konge), 16. Cruella de Vil (101 dalmatinere), 17. Kjærlighetens sang (Skjønnheten og Udyret), 18. En helt ny verden (Aladdin), 19. En venn som meg (Aladdin), 20. Piratens liv (Peter Pan), 21. Slå lag med Kaptein Krok (Peter Pan), 22. Arbeidssang (Askepott), 23. Heisan for en dag (Robin Hood)

I henhold til EUs leketøysdirektiv er boka merket med advarsel for små deler da den er utstyrt med batteri som er plassert under lokk festet med skrue. 

Til toppen