Vildeskuffen (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 203
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205569393
Alder: 9 - 12
Omtale Vildeskuffen
Vinner av Kulturdepartementets debutantpris 2022!  Det er SKVÆKA bra å møte Thea igjen etter ferien! Å sitte på den faste plassen i treet, bruke ord som bare Eline og Thea forstår, og le så høyt at man nesten faller av greina. For hjemme hos Eline er mamma fortsatt lei seg. Hun orker nesten ingen ting. Hun orker i hvert fall ikke å rydde Vildeskuffen, selv om lillesøster Vilde er borte og ikke har bruk for en skuff til tingene sine lenger. Men hva gjør man når man vil skjule for bestevennen sin at ingenting er som det skal hjemme? Kan man unngå å fortelle sannheten til den som kjenner deg aller best? En varm og sjarmerende bok om vennskap, løgner og det som er vanskelig å snakke om.
Nina Anderson Sjødal jobber til vanlig som manusforfatter og har skrevet manus til flere prisvinnende kortfilmer. Vildeskuffen er hennes første roman.   Vinner av Kulturdepartementets debutantpris 2022.  Fra juryens begrunnelse:
«Nina Anderson Sjødal skriver med alvor, innsikt og humor med en sår klangbunn. Hun er et oppkomme av gode formuleringer og detaljer som gir liv til denne komplekse og troverdige fortellinga [...]».

Til toppen

Andre utgaver

Vildeskuffen
Bokmål Ebok 2022
Vildeskuffen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022