GRATIS KOSEKANIN PÅ KJØPET

Den lille kaninen og kosedyr

Knallsuksess til knallpris!

Foreldre har til alle tider lett etter gode teknikker for å få barna til å sovne. Den svenske forfatteren Carl-Johan Forssén Ehrlin har skrevet den ultimate godnatthistorien som nærmest garantert får barnet ditt til å sovne i løpet av få minutter. Nærmest som et trylleformular!

Sammen med boka får dere en fortryllende og myk kosekanin helt GRATIS! Den er 15 cm lang pluss ører!

Denne boka er helt genial. Her lærer du masse engelske ord og uttrykk samtidig som du lærer om en rekke dyr over hele verden. Du blir kjent med hundrevis av dyr - alt fra krypdyr og insekter til store pattedyr, fugler og fisker - og lærer deg hvilke norske og engelske uttrykk som brukes om dyrenes kroppsdeler, levested og atferd. All tekst står på både norsk og engelsk, og naturealistiske tegninger gjør dette til et lærerikt naturleksikon.

Et fantastisk bildeleksikon som engasjerer barna til å lære engelsk på en gøyal måte i eget tempo, og som utvider både norsk og engelsk ordforråd og språkforståelse!

Lettlest humor!

Mine første vitser og gåter er en bok for deg som har begynt å lese og liker å le. En lettlest vitsebok for ferske lesere!

2 BØKER!

Gøy for barn-pakke

Supre hobbyideer!

Det er gøy å lage ting selv, men det kan være litt vanskelig å komme i gang. Her får du en innholdsrik bokpakke med massevis av ideer til hva du kan lage av papir og kartong, filt og garn! Bruk farger og materialer du har hjemme og lag mange flotte og gøyale ting som invitasjoner og kort, girlander, tøyfigurer, perlesnorer, votter og skjerf, temafest og mye, mye mer.

 

TRE BØKER - KUN 99,-

Alma og Egon

I denne flotte boksen får du 3 lettleste bøker om Alma og Egon. Bøkene har lite tekst samt flotte fargeillustrasjoner. En perfekt pakke til lesestart. Boksen inneholder: Ensom hund, Hekselekse og Hvem lurer hvem?

  • prisene gjelder for aktive medlemmer

  • prisene gjelder t.o.m. 28. februar

  • gjelder så legne lageret rekker

  • førstemann til mølla!

4 bøker, aktivitetshefte og oppgavekort!

Les med meg-pakke, 3 - 6 år

og

En magisk nøkkel - til livslang leseglede!

Les med meg-serien har blitt utrolig populær, og her får dere en innholdsrik pakke med lærerike bøker, oppgavekort og aktivitetshefte. Gjennom fire lettleste bøker blir vi med Kasper til lege og tannlege for første gang, på svømmekurs og på første skoledag.