Denne offisielle håndboka inneholder alt du trenger å vite om 700 Pokémon på ett sted. Revidert, oppdatert og spekket med informasjon gir den full oversikt over dine favoritter, og kanskje du også kan finne noen nye? Les deg opp og bli en sann Pokémon-legende! En perfekt gave til alle Pokémon-fans, kortsamlere og alle som spiller Pokémon Go!

Møt monsterne OG de fryktløse ridderne:

LEGO® NEXO KNIGHTS™ - Monstrenes bok

Lavamonstre og slimsleipe sjøuhyrer!


Det er jeg som en Monstrenes bok. Hva jeg handler om? Vel.. Jeg er full av monstre, er ikke det opplagt? Jeg er også full av magi, og hemmeligheter. Du kan dessuten lese om de irriterende LEGO® Nexo Knights her, jeg har nemlig samlet en del hemmelig informasjon om dem. Så hva venter du på?


Se flere favoritter her

GAVEKORT 1500,-

 

BLI MEDLEM I DAG!

KATT FORSVUNNET står det på en lapp i butikken. Dagen etter dukker det opp enda flere lapper om katter som er blitt borte. Kevin og Dina liker å løse mysterier, og de vil finne ut hvor det er blitt av kattene! De stiller seg på lur bak hylla med kattemat. En dame kommer inn og legger boks på boks med kattemat i vognen sin ... Mystisk!

LETTLEST

Bøker for barn som skal lære å lese, eller akkurat har begynt å lese. Korte og enkle historier og interaktive sider somutvikler leseferdighetene.

Bøker med historier som kan leses på egenhånd, og en quiz som oppsummerer og sjekker omleseren har forstått innholdet.