Finn Willy!

Mange av oss har i løpet av barndommen (eller voksenlivet) lett side opp og side ned etter Willy, den lille figuren kledd i røde striper og runde briller. Hvor er Willy?! Å lete etter Willy kan gi både underholdning og hodebry, alt etter hvor vanskelig det er å finne ham. 31 år etter første bok ble utgitt er Hvor er Willy? fortsatt en verdensomspennende farsott!

Alle Willys vidunderlige verdener samlet i én bok! Her får du de syv klassiske Willy-bøkene i en hendig utgave, som passer perfekt når du trenger timevis med moro, men ikke har plass til å ta med de store Willy-bøkene. Med denne reiseutgaven ligger alt til rette for at hytteturen, reisen eller familieferien kan fylles med mange timer underholdning, eller hodebry, alt etter som hvor lett eller vanskelig det er å finne Willy.

Har du funnet Willy?

Willy er en artig fyr i hvit og rød-stripete genser som du må prøve å finne på alle sidene. Det blir lett, tror du? Da kan du prøve å finne de fire vennene hans også, eller ting de har mistet. En fantastisk myldrebok som kan sammenlignes med å sette sammen et puslespill på 5000 biter. Bare det at dette er morsommere!
Bøkene om Willy er en av verdens mest populære barnebøker og gir barna en skikkelig utfordring som er vanskelig å legge fra seg. Willy og de fire vennene hans har gått seg bort i hver av scenen i denne boka. Se om du finner dem. Klarer du å finne tingene de har mistet også? Det er bare å sette igang. Mens du leter, trener du opp observasjonsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen.

Bli med Willy og vennene hans på skattejakt og løs gåter og oppgaver som krever en skjerpet hjerne og en god blyant. Finn skattene som er kommet på avveier (et skjell, en perle, en fjær og en stjerne), mens du reiser over land, til sjøs, i luften og til og med i verdensrommet. Boka er delt inn i fire reiser og er full ting du kan lete etter, labyrinter, ordleker, quizer, finn feilen-oppgaver, gåter og mye mer. Fasiten finner du bakerst i boka, som kan brukes igjen og igjen.