ABC for tøffinger (Innbundet)

Forfatter:

og

Lars Rudebjer (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 32
Illustratør: Rudebjer, Lars
Forlag: Ena
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241950209
Alder: 3 - 6
Omtale ABC for tøffinger
D for dinosaur, H for hai og T for traktor. ABC for tøffinger vekker barnets interesse for bokstaver og ord med 29 superkule ting - én for hver bokstav.

ABC for tøffinger er et funn for tøffe gutter og jenter som gjerne vil lære seg alfabetet - og de som i utgangspunktet ikke har så lyst! For med humor og fascinerende fenomener blir læring en lek. Hver bokstav presenteres med en fargerik illustrasjon av en ting som appellerer til førskolebarna samt en setning der den aktuelle bokstaven danner bokstavrim.

Det vil si bortsett fra når det kommer en overraskelse. For hva skjer når det dukker opp en lilla enhjørning på bokstaven E? Enhjørninger kan jo ikke være tøffe? Eller kanskje de kan det?

Nicolai Houm (født 1974) er prisbelønt forfatter og jobber som barnebokredaktør i Ena - et imprint i Vigmostad & Bjørke. Han er utdannet journalist og har gått på Forfatter- studiet i Bø. Houm er oppvokst i Bærum, og bor i Lier.

Fredrik Di Fiore (født 1973) er barnebokredaktør i Ena. Som forfatter har han utgitt boka Edelgran, illustrert av Geir Moen, på Minuskel forlag. Han har en master i litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo. Di Fiore er oppvokst i Oslo, og bor på Nesodden.

Til toppen

Flere bøker av Nicolai Houm og Fredrik Di Fiore: