SUPERTILBUD

Luftsofa

Slapp av i en deilig luftsofa!

Denne populære luftsofaen kan du ta med deg overalt og den passer like godt inne som ute. Den blir levert i en bærbar pose og fylles enkelt ved å dra den gjennom lufta for å få inn så mye luft som mulig. Luftsofaen er laget i et slitesterkt materiale som sikrer at du kan bruke den om og om igjen. Bruksanvisning følger med i posen. Størrelse: 260 x 70 cm Vekt: 1250 g. 

En lydbok full av sanger, musikk og 5 koselige fortellinger: Karsten reiser på sydenferie, Petra og Morfar, Petra vil at alle skal ha en venn, Karsten og Petra vil lære å svømme og Karsten og Petra reiser til Danmark.

Sommer med Karsten og Petra av Tor Åge Bringsværd (Lydbok-CD)
Lydbok-CD

EN HELT SPESIELL KATT!

Jesperpus

og

Jesperpus - en litt annerledes katt!

Norges mest kjente katt heter Jesperpus. Han har bøttevis av sjarm og elsker å være med på skitur, og han liker å svømme og å ri på hester!  Han har egen blogg og en Facebook-side med over 55.000 likere. En fantastisk bok som er full av flotte bilder av Jesperpus, og mange gode kattehistorier og smarte tips. En koselig bok for hele familien!

 

MAISALG - KUN EN UKE IGJEN!

GRATIS TUSJER

Handle over 300,- fra salget

Tusjene legger seg automatisk i handlekurven din!
Gjelder for aktive medlemmer t.o.m. 23. mai 2018.

GRATIS VED KJØP OVER 300,-

Maletusjer

Med disse tre maletusjene blir det enkelt å dekorere alt fra stein og tekstil til tre og metall. Fri for giftige stoffer. På grunn av små deler bør barn under 3 år bruke produktet sammen med voksne.

Til toppen

  • prisene gjelder for aktive medlemmer

  • prisene gjelder t.o.m. 23. mai

  • gjelder så lenge lageret rekker