To udugelige barnevakter!

Bli med på et VANNvittig eventyr med verdens verste beste barmevakter - Gutta i trehuset!

Gutta i trehuset - her er de igjen.

Dette er den syvende boka om Andy og Terry. Nå har gutta bygget på med tretten nye etasjer i trehuset, blant annet med en livsfarlig malstrøm som fører til bunnen av havet.

Den er ikke et sted for småbarn, og det er ikke resten av trehuset heller.

Når gutta blir nødt til å passe de tre barnebarna til forleggeren Gerhard Greveneset, blir alle sammen sugd ned til havets bunn og må bruke en gigantisk bagett-ubåt for å redde livet!

Humor til barna i bok og på lydbok!

Mamma Mø er ei litt annerledes ku. Hun er evig optimist og alltid klar for nye utfordringer! Hun vil aller helst klatre i trærne, sykle, danse ballett og alt annet som virker gøy! Dessuten vil hun ha med vennen Kråka på alle opplevelsene, for alt er jo gøyere når man er to! Gled deg til to gøyale fortellinger med fantastiske illustrasjoner som er en sann fornøyelse for både liten og stor. Her skal sklia prøves ut, og hun skal i svømmehallen en tur. To van(n)vittige eventyr som trimmer magemusklene dine!

Geniale tusjer og gøyal hobbybok!

En herlig hobbypakke med 96 siders fargeleggings- og labyrintbok, i tillegg til 12 tusjer med utrolig smart "kan ikke miste hetta-løsning". Oppgavene løses på tid og fargelegges hvis du vil, og tusjene holder seg uten hette i 24 timer uten å tørke ut. Genialt til alle med barn i huset! 

 

 

 

Harry Potter trollbinder deg!

J.K. Rowlings første magiske klassiker i illustrert utgave. En fortryllende fest av en bok, perfekt for både trofaste fans og nye lesere. Forbered deg på å bli trollbundet i tidenes favoritt-barnebok, fylt til randen med imponerende illustrasjoner som vil ta pusten fra deg!

Harry Potter bor i et kott under trappa og har ikke feiret bursdagen sin på 11 år. Alt endrer seg når ei ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til et utrolig sted som Harry – og alle som leser om han – aldri vil glemme.

Bok 2 i denne magiske serien, fortsatt nydelig illustrert av Jim Kay.

I det andre året på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom møter Harry nye prøvelser og plageånder, blant annet en ny lærer som heter Gyldeprinz Gulmedal, og spøkelset Stønne-Stina.

Noen – eller noe – forvandler elevene til stein. Kan det være Draco Malfang, mer utspekulert enn noensinne? Kan det være Gygrid, som har en mystisk fortid som nå endelig blir avslørt? Eller er det den personen alle på Galtvort mistenker mest ... Harry Potter selv?!

Endelig er den her, den tredje illustrerte boken i verdens mest leste fantasyserie.

På en særegen måte klarer Jim Kay å utvide J.K. Rowlings univers slik at nye generasjoner barn verden over oppdager Harry Potter-serien - enten i armkroken til en voksen, eller på egenhånd.

Det er nesten så man kan lure på om de illustrerte utgavene om Harry Potter er funnet i bokhandelen Snirckel og Blæk i Diagonalmenningen, eller i biblioteket på Galtvort. For de har alt en bokelsker kan ønske seg. Gjennom Kays illustrasjoner ser vi historien med nye øyne. Aldri har vi sett professor Lupus og Rummelfiold, eller Fnattbussen nettopp slik.

Under dette tredje skoleåret på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, viser Pryle-pilen seg å skjule en hemmelighet som bringer Harry på nye eventyr med Ronny og Hermine. Og det er bare begynnelsen...

SPAR 654,-

Harry Potter 1-7

Kjøp hele Harry Potter-serien, kun 599,-

Harry Potter og de vises stein - Harry Potter og mysteriekammeret - Harry Potter og fangen fra Azkaban - Harry Potter og ildbegeret - Harry Potter og Føniskorderen - Harry Potter og halvblodsprinsen - Harry Potter og dødstalismanene-

 

Gøy med Tassen!

I denne gøyale pappboka kan du være med og se hva Tassen gjør om dagen. Hva tror du han liker best å spise, å leke med og å male? Snurr på hjulet du finner på hver side og se hva som dukker opp! I tillegg følger det med en fargeleggingsbok med over 100 klistremerker. Finn frem fargeblyanter, les teksten og ha det gøy sammen med Tassen, Helen, Tom og alle de andre! En deilig sommerpakke til alle smårollinger!

 

 

Fantastisk DVD-samling!

Tjorven, Per Pusling samt kjente favoritter som Pippi, Emil, Karlsson på taket, Brødrene Løvehjerte og Ronja Røverdatter møter du i denne fantastiske DVD-samlingen som inneholder 23 DVD-er. Begrenset opplag!


MOTTA NYHETSBREV - VINN 1000,-


Nyheter, kupp og konkurranser rett i innboksen. Hver måned trekker vi en vinner som kan handle barnebøker for 1000,-!