Medlemskupp - det lønner seg å være medlem!

BESTSELGER!

Snøsøsteren

Fantastisk julefortelling i 24 deler som passer for juleelskere i alle aldre!

Denne nydelige adventsboka tryller frem den magiske stemningen du kjenner fra Charles Dickens' A Christmas Carol, H.C. Andersens fortellinger og barne-tv-serier som Snøfall. Bak denne vakre boka står suksessforfatteren Maja Lunde og illustratør Lisa Aisato.

Det er snart julaften, som også er Julians bursdag. Vanligvis er det årets beste dag, når juletreet står pyntet og lysene er tent, luften er fylt av lukten fra klementiner og pepperkaker, og det knitrer fra peisen.

Men i år er ingenting som det pleier. Julian og familien bærer på en stor sorg etter at storesøsteren Juni døde, og Julian teker at julen rett og slett er avlyst.

Så en dag møter Julian den livsglade Hedvig. Hun minner ham på hvor fin julen kan være, og han begynner å tro at det kan bli jul likevel. Men det er noe mystisk med huset som Hedvig bor i. Hvem er den underlige gamle mannen som stadig dukker opp? Og hva er det egentlig Hedvig skjuler?

Votter – Tradisjonell strikk fra Norge finner du en real skattekiste med norske strikkemønstre. Her er det votter fra alle landets nitten fylker, så uansett om du vil strikke deg landet rundt for å bli kjent med teknikker og tradisjoner, eller vil strikke en spesiell gave til noen, så er denne boken et veldig godt utgangspunkt.

Gå vinteren i møte med egne nystrikkede, varme og vakre votter på hendene! Over 30 oppskrifter for barn og voksne

Votter og sokker er morsomt å strikke! Strikking av slike små plagg kan gjøres omtrent hvor som helst og krever nesten ikke noe utstyr og lite garn.

Populære matpakker!

Når du har smurt matpakke med ost eller pølse i noen år, ønsker du deg kanskje en forandring? Forfatterens ønske og mål med denne boka er at barna skal glede seg til å åpne matboksen eller matpakka - for å spise av hjertens lyst. Enten det er frokost i barnehagen eller lunsj på skolen - eller turmaten.

Boka er stappfull av morsomme ting du kan lage. Samtidig som du skaper flotte ting til deg selv eller til en venn, lærer du de grunnleggende teknikkene i hekling, strikking, lappeteknikk, applikasjon og broderi.
Når du har lært deg det viktigste, kan du virkelig begynne å leke deg med løkker, sting og masker – og bli din egen designer!

Flere gode tilbud til deg som er medlem: