TRE LÆRERIKE OPPGAVEBØKER

Bokstavmoro, Moro med English og Moro med tid

Tre lærerike oppgavehefter, kun 149,-

Her kan du tegne og fargelegge, fylle inn det som mangler, lete og fine par, sette ring rundt og skrive. Lær engelsk, bokstaver og tid på en gøyal måte i disse tre supre aktivitetsbøkene fra Klassen min

Øv på engelsk, lær deg navnene på farger, frukter, dyr og mye annet. Øv på klokka, månedene og ukedagene. Tegn og fargelegg, fyll inn bokstaver som mangler, let og finn par, sett ring rundt bokstavene i navnet ditt og skriv alle bokstavene fra A til Å. (ca. 6-8 år)

Infomania og Slik blir DU et MATTEGENI

Lærerik faktapakke

Lærerik og spennende faktabokpakke, kun 158,-

Med Slik blir DU et MATTEGENI kan du sette mattehjernen din på prøve og finne ut hvordan den takler en rekke tall-leker, logiske problemer, formpuslespill og morsomme og lærerike aktiviteter. Lær om hvordan den fantastiske hjernen din fungerer, og få et innblikk i noen av de største matematikkhjernene i historien. Trim din fantastiske hjerne!

Infomania finner du hundrevis av fakta om dyr, byggverk, Jorda, folk og verdensrommet – alt levendegjort med fargerike illustrasjoner og grafer som er morsomme å kunne og lette å huske. Se forbløffende topp 10-tabeller og fengslende statistikker om de raskeste, høyeste og mest spennende fakta i verden.

Gode svar på vanskelige spørsmål!

Spør Vera

Endelig er Aftenposten juniors spalte Spør Vera å finne mellom to permer!

Vera Micaelsen gir barna svar på det de lurer på, men ikke tør å spørre deg om:
Hvorfor kiler det i magen når jeg er forelska? Hvordan kan jeg krangle mindre med broren min? Kan et kjedelig fag bli morsomt?

PRISBELØNNET NORSK FANTASY

Alvetegnet - pocket i boks

En spennende historie ...

Alvetegnet er noe så sjeldent som en prisvinnende norsk fantasy-triologi. Første bok i Alvetegnet-serien ble kåret til årets bok av 10 000 ungdommer i ARKs barnebokpris og Sigbjørn Mostues serie har siden høstet gode kritikker og tusenvis av lesere i inn- og utland. Nå er de tre bøkene endelig samlet i en flott gave-eske.

Espen og Eva er to vanlige ungdommer som finner de utroligste skapninger i skog, hav og by! I Grabøygen vårkner starter det dramatisk. Etter et lynnedslag dukker det opp en meget spesiell nøkkel - Edelåpne. Den fører Espen inn i en annen verden. En verden befolket av nisser, alver og troll. Der foregår det en kamp mellom alvene og Gravbøygen.

FANTASTISK FAKTASERIE

Oppdag-serien, 7 titler

7 bøker - SPAR 944,-

  • Fakta innenfor temaene historie, natur og vitenskap.

  • Illustrasjonene er i 3D med utdypende billedtekster, noe som er med på å levendegjøre teksten.

  • Spennende og lærerike bøker som er et supert supplement til skolebøkene. 

 Vulkaner og jordskjelv er dessverre utsolgt, derfor har vi byttet ut pakken med 8 bøker - og laget denne nye pakken med 7 bøker : )

OVER 50% RABATT

Elefanten som gjerne ville sove og elefant kosedyr

Dette er oppfølgeren til salgssuksessen Den lille kaninen som så gjerne ville sove som reddet kvelden for tusenvis av desperate foreldre. Forfatteren har forbedret metoden, og Elefanten som gjerne ville sove har enda tydeligere fokus på hvordan man skal lære barna å sovne selv. Bakerst i boka finner du tips og råd fra forfatteren.

I tillegg får du en supersøt plysjelefant som måler 25 cm fra snabel til hale.

SPAR 179,-

Flere gode tilbud til deg som er medlem: