Brannmann Sam er den beste av alle til å hjelpe til når noen er i knipe. Han er en ordentlig helt! Gled deg til en fartsfylt film med disse episodene: En kald opplevelse, Isbjørnen i Pontypandy, En grøsskald dag i Pontypandy, Monstersnøballen og Julebelysning. I tillegg får en knallkul aktivitetsbok med timevis med kreativ moro. Her er alt fra prikk til prikk, finn skygger og fargelegg til utfordrende labyrinter og 20 kule pappfigurer du kan leke med!

To udugelige barnevakter!

Bli med på et VANNvittig eventyr med verdens verste beste barmevakter - Gutta i trehuset!

Gutta i trehuset - her er de igjen.

Dette er den syvende boka om Andy og Terry. Nå har gutta bygget på med tretten nye etasjer i trehuset, blant annet med en livsfarlig malstrøm som fører til bunnen av havet.

Den er ikke et sted for småbarn, og det er ikke resten av trehuset heller.

Når gutta blir nødt til å passe de tre barnebarna til forleggeren Gerhard Greveneset, blir alle sammen sugd ned til havets bunn og må bruke en gigantisk bagett-ubåt for å redde livet!

Harry Potter trollbinder deg!

J.K. Rowlings første magiske klassiker i illustrert utgave. En fortryllende fest av en bok, perfekt for både trofaste fans og nye lesere. Forbered deg på å bli trollbundet i tidenes favoritt-barnebok, fylt til randen med imponerende illustrasjoner som vil ta pusten fra deg!

Harry Potter bor i et kott under trappa og har ikke feiret bursdagen sin på 11 år. Alt endrer seg når ei ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til et utrolig sted som Harry – og alle som leser om han – aldri vil glemme.

Endelig er den her, den tredje illustrerte boken i verdens mest leste fantasyserie.

På en særegen måte klarer Jim Kay å utvide J.K. Rowlings univers slik at nye generasjoner barn verden over oppdager Harry Potter-serien - enten i armkroken til en voksen, eller på egenhånd.

Det er nesten så man kan lure på om de illustrerte utgavene om Harry Potter er funnet i bokhandelen Snirckel og Blæk i Diagonalmenningen, eller i biblioteket på Galtvort. For de har alt en bokelsker kan ønske seg. Gjennom Kays illustrasjoner ser vi historien med nye øyne. Aldri har vi sett professor Lupus og Rummelfiold, eller Fnattbussen nettopp slik.

Under dette tredje skoleåret på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, viser Pryle-pilen seg å skjule en hemmelighet som bringer Harry på nye eventyr med Ronny og Hermine. Og det er bare begynnelsen...