Medlemskupp - det lønner seg å være medlem!

SPAR 200,- PÅ KLASSIKERPAKKE FRA EGNER!

Folk og røvere i Kardemomme by og Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Superpakke fra Thorbjørn Egners verden, kun 298,-!

Her får du to av Thorbjørn Egners fantastiske klassikere!

Folk og røvere i Kardemomme by og Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen har underholdt barn og voksne i generasjoner og trenger vel ingen nærmere presentasjon. Hvis du ikke har dem i huset har du sjansen nå til å la også ditt barn bli med kjent med disse herlige universene. 

 

 

Lær deg å lese!

Alfabetet har 29 bokstaver, og alle disse kan du sette sammen til ord og setninger. Er ikke det morsomt? Etter litt øving kan du lese en bok helt alene. I denne pakken får du en samlebok med fire historier, en kortstokk med oppgavekort og et aktivitetshefte med mange klistremerker og oppgaver. Alt tilrettelagt for din aldersgruppe. En bokpakke som gjør læring morsomt og utfordrende!

Blafre metallkoffert, Rådyr

Koffertboks med nydelig motiv av rådyr og kanin. Den er laget av metall og er godkjent for matoppbevaring.

Mål: L 19,5 cm, B 17 cm, H 8 cm.

Blafre Termos, Rådyr

Termos med nydelig rådyrmotiv.
 
  • Rommer 350 ml.
  • Termos i rustfritt, resirkulerbart stål. Korken er i plast uten ftalater eller BPA
  • Høyde 21 cm og diameter 6,5 cm.

ALLE BØKENE!

Harry Potter 1-7

Kjøp hele Harry Potter-serien i pocketutgaver, kun 669,-

Harry Potter og de vises stein - Harry Potter og mysteriekammeret - Harry Potter og fangen fra Azkaban - Harry Potter og ildbegeret - Harry Potter og Føniskorderen - Harry Potter og Halvblodsprinsen - Harry Potter og Dødstalismanene. Her er alle i pocketutgaver!

 

Hengekøyen er perfekt for turer i skogen eller i hagen. Den er vannavstøtende og er sammenleggbar med pop-up myggnett.

Pakkeposestørrelse (30 x 20 x 11 cm) for hammock og utstyr for oppheng følger med. Lomme utenpå hengekøya til oppbevaring av småting. Bruksanvisning for oppsetting medfølger. Størrelse: 260 cm x 140 cm, vekt: 780 gr bæreevne: 200 kg

Lag supergod mat!

Er du glad i å holde på på kjøkkenet? Med denne kokeboka blir det enda morsommere. Her finner du enkle oppskrifter på alt fra bananlapper, granola og sjokoladepålegg til fiskewok, squashgetti ogeeokoladefondant. Eller hva med å prøve en oransje gresskarsuppe til halloween?

• Over 50 sunne, gode og populære oppskrifter.
• Skrevet av erfaren kokebokforfatter, matentusiast og kursholder.
• Praktisk og inspirerende.
• Passer også for de med allergi eller intoleranse for melk og gluten.

Norges største kakeblogger

Kristine Ilstad driver bloggen Det søte liv og er Norges største kakeblogger. Her har vi samlet Kristines beste baketips! Alle oppskriftene i boka er gjennomprøvde, grundige og garantert gode oppskrifter på kaker og andre godsaker, slik at alle kan lykkes med bakingen.

Den kuleste bamsen i verden heter Brillebjørn, og ham har du kanskje sett på barne-tv eller på kino? I to herlige bildebøker får du bli med Brillebjørn på mye gøy.

Brillebjørn er skikkelig glad i nybakte boller, men synes det er vanskelig å vente til de er ferdige. Og da må man jo bare smake på deigen … I den andre boka blir vi med på tur i skogen for å grille pølser. Men det går ikke helt som planlagt! I tillegg får du et knallfint aktivitetshefte som inneholder 40 sider med gøyale oppgaver for små Brillebjørn-fans.

Lek og lær med Mummitrollet! Bok og puslespill!

En herlig Mummi-pakke som stimulerer fantasi, finmotorikk og ordforråd. 

Mummitrollets pannekakepiknik er en gøyal og aktiviserende titt inn-bok. Mummimamma steker pannekaker, for Mummitrollet skal lage pannekakepiknik! Idet de skal til å gå ut døren, forsvinner lille My. Hvor kan hun blitt av? Titt gjennom hullene i boka og hjelp Mummitrollet med å finne My slik at det blir pannekaker til frokost!

I det søte puslespillet finner du 9 brikker med knotter som du må plassere på riktig sted. Brettet og de 9 brikkene er i solid trefinér med plastknotter for enklere grep. Utfordrende for finmotorikken og den logiske sansen.