Medlemskupp - det lønner seg å være medlem!

Medlemskupp!

Trines kokebok for unge kokker

Ha det gøy på kjøkkenet!

Barn må få slippe til på kjøkkenet og lage mat de selv liker å spise, mener Norges største matblogger, Trine Sandberg. Nå vil hun inspirere familiens barn og unge til å bruke mer tid ved kjøkkenbenken for å lage mat til seg selv, venner og familie. I denne supre kokeboka har hun samlet 60 av sine mest populære oppskrifter for barn og ungdom. Oppskriftene er bearbeidet slik at unge kokker kan lage maten alene. Rettene er samlet i fire store kapitler:

Etter skoletid - her finner du toast, wraps, salater og annet digg man har lyst på etter en lang skoledag. Restene kan legges i matpakka eller spises på trening.

Middag - inneholder masse deilig mat det er moro å servere hele familien og venner som kommer på besøk.

Fredagskos - har selvfølgelig oppskrifter på fredagstaco og pizza, men også vegetarmat som sommerruller.

Kaker - deilige saker for alle med bakeglede og søtsug.

Spar 179,-!

Verdens ville dyr

Det mest komplette verket over verdens ville dyr for barn: om all verdens pattedyr, fugler, reptiler, amfibier, fisker, insekter og edderkopper. Hvorfor har sebraen striper? Hvilken fugl er den eneste som kan fly baklengs? Visste du at Norges lengste slange kan bli to meter lang? Har du hørt om maurløve eller kongeøyenstikker? Hvor lang tid bruker edderkopper på å spinne et nett? I denne boka lærer du alt dette, og mye annet. Boka er gjennomillustrert, mer enn 1000 fargeillustrasjoner.

Spar 150,-!

Hemulens herbarium

Lag ditt eget herbarium!

Sommeren er her, og det er bare å nyte og glede seg over alt som dukker opp i skog og mark. Finn, plukk og ta vare på all verdens planter og blomster sammen med Hemulen! Hemulen er som kjent planteeksperten i Mummidalen. Denne boka er med sine detaljerte tegninger og interessante anekdoter egnet for plante-entusiaster i alle aldre. Dette er en bok du vil ha glede av i mange år fremover! Gled deg!

 

Visste du at bregnen fantes allerede på dinosaurenes tid? Eller at mose ikke har røtter, men noe som kalles rhizoider? I Hemulens herbarium finner du fakta om over hundre kjente planter. Ulike skogstyper og andre biotoper presenteres også i klassiske plansjer, og boka lærer deg hvordan du skal presse planter. Boka har mange tomme sider der du kan samle og sette inn dine egne funn. Et fint bånd binder permene sammen for å holde alt på plass.I tillegg til alle artsillustrasjonene er boka også fylt av Tove Janssons lekne originaltegninger, som viser henne som en skarpsynt iakttager av naturen. 

Medlemskupp!

Beckmann lett bag 26L, sort

Praktisk og kul bag til treningsutstyr eller overnattingsturen!

Praktisk lett bag i sort tekstil med fine detaljer. Avtakbar skulderreim. 26 liter.

Medlemskupp!

Beckmann lett bag 26L, lilla

Praktisk og kul bag til treningsutstyr eller overnattingsturen!

Praktisk lett bag i lilla tekstil med fine detaljer. Avtakbar skulderreim. 26 liter.

 

Lærerik bokpakke KUN 199,-!

Bli skoleklar

Har du en som gleder seg til å begynne på skolen, og synes det er gøy å lære?

Da er denne bokpakken midt i blinken!

Inneholder: aktivitetsbok med over 80 klistremerker, en eske med spillkort og en bok med 45 klaffer.

3 aktivitetshefter KUN 149,-!

Lær deg å skrive, lese og regne

Med disse lærerike klistre- og fargeleggingsbøkene vil du lære tall, ord og bokstaver i en fei, og hver gang du har fullført en side, får du et stjerneklistremerke.