SPAR 200,- PÅ KLASSIKERPAKKE FRA EGNER!

Folk og røvere i Kardemomme by og Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Superpakke fra Thorbjørn Egner!

Her får du to av Thorbjørn Egners fantastiske klassikere!

Folk og røvere i Kardemomme by og Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen har underholdt barn og voksne i generasjoner.

For nye lesere er figurene kjent fra kino, teater og dyreparken i Kristiansand.

To klassikere alle barnefamilier burde ha i huset!

Knallsuksess til knallpris!

Foreldre har til alle tider lett etter gode teknikker for å få barna til å sovne. Den svenske forfatteren Carl-Johan Forssén Ehrlin har skrevet den ultimate godnatthistorien som nærmest garantert får barnet ditt til å sovne i løpet av få minutter. Nærmest som et trylleformular!

Sammen med boka får dere en fortryllende og myk kosekanin helt GRATIS! Den er 15 cm lang pluss ører!

Hvem forsøpler - og hva kan DU gjøre?

Om 30 år blir det mer plast enn fisk i havet om vi fortsetter å dumpe like mye som nå. Mer enn en million sjøfugler dør hvert år fordi de spiser plast eller blir sittende fast i garnrester og fiskesnører. I Stillehavet, mellom Japan og USA, driver en enorm søppeldynge omkring. Alt dette kan du lese mer om i denne tankevekkende boka full av fotografier.

SPAR 270,-

Luftsofa

Slapp av i en deilig luftsofa!

Denne populære luftsofaen kan du ta med deg overalt og den passer like godt inne som ute. Den blir levert i en bærbar pose og fylles enkelt ved å dra den gjennom lufta for å få inn så mye luft som mulig. Luftsofaen er laget i et slitesterkt materiale som sikrer at du kan bruke den om og om igjen. Bruksanvisning følger med i posen. Størrelse: 260 x 70 cm Vekt: 1250 g. 

Fantastisk DVD-samling!

Tjorven, Per Pusling samt kjente favoritter som Pippi, Emil, Karlsson på taket, Brødrene Løvehjerte og Ronja Røverdatter møter du i denne fantastiske DVD-samlingen som inneholder 23 DVD-er. Begrenset opplag!

Harry Potter trollbinder deg!

J.K. Rowlings første magiske klassiker i illustrert utgave. En fortryllende fest av en bok, perfekt for både trofaste fans og nye lesere. Forbered deg på å bli trollbundet i tidenes favoritt-barnebok, fylt til randen med imponerende illustrasjoner som vil ta pusten fra deg!

Harry Potter bor i et kott under trappa og har ikke feiret bursdagen sin på 11 år. Alt endrer seg når ei ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til et utrolig sted som Harry – og alle som leser om han – aldri vil glemme.

Bok 2 i denne magiske serien, fortsatt nydelig illustrert av Jim Kay.

I det andre året på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom møter Harry nye prøvelser og plageånder, blant annet en ny lærer som heter Gyldeprinz Gulmedal, og spøkelset Stønne-Stina.

Noen – eller noe – forvandler elevene til stein. Kan det være Draco Malfang, mer utspekulert enn noensinne? Kan det være Gygrid, som har en mystisk fortid som nå endelig blir avslørt? Eller er det den personen alle på Galtvort mistenker mest ... Harry Potter selv?!

Endelig er den her, den tredje illustrerte boken i verdens mest leste fantasyserie.

På en særegen måte klarer Jim Kay å utvide J.K. Rowlings univers slik at nye generasjoner barn verden over oppdager Harry Potter-serien - enten i armkroken til en voksen, eller på egenhånd.

Det er nesten så man kan lure på om de illustrerte utgavene om Harry Potter er funnet i bokhandelen Snirckel og Blæk i Diagonalmenningen, eller i biblioteket på Galtvort. For de har alt en bokelsker kan ønske seg. Gjennom Kays illustrasjoner ser vi historien med nye øyne. Aldri har vi sett professor Lupus og Rummelfiold, eller Fnattbussen nettopp slik.

Under dette tredje skoleåret på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, viser Pryle-pilen seg å skjule en hemmelighet som bringer Harry på nye eventyr med Ronny og Hermine. Og det er bare begynnelsen...

SPAR 654,-

Harry Potter 1-7

Kjøp hele Harry Potter-serien, kun 599,-

Harry Potter og de vises stein - Harry Potter og mysteriekammeret - Harry Potter og fangen fra Azkaban - Harry Potter og ildbegeret - Harry Potter og Føniskorderen - Harry Potter og halvblodsprinsen - Harry Potter og dødstalismanene-

 


MOTTA NYHETSBREV - VINN 1000,-


Nyheter, kupp og konkurranser rett i innboksen. Hver måned trekker vi en vinner som kan handle barnebøker for 1000,-!