Hakkebakkeskogens BAKEBOK (Innbundet)

Dobbeltpeprede pepperkaker og andre oppskrifter

Serie: Thorbjørn Egner 


Når en pepperkakebaker baker pepperbakerkaker, tar han først en ... ♩ ♬

I løpet av en dag er det mange i skogen som stikker innom bakeriet for å smake på dagens bakst. Klatremus er alltid sulten, og som takk for maten dikter han ofte en sang, Brumlemann elsker vaskemuffins, Bestefar får fødselsdagskake, Morten Skogmus elsker kake med nøtter og Mikkel Revs favoritt er skinkevafler!

Bli med Bakermester Harepus og Bakergutten og lær hvordan du kan lage alt fra Hakkebakkeskogen - fantastisk bakebok med over 30 oppskrifter!

Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 104
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Thorbjørn Egner
ISBN/EAN: 9788202525576
Alder: 4 - 10
Omtale Hakkebakkeskogens BAKEBOK

Hakkebakkeskogens bakeri!

I desember kommer en fantastisk animert film om alle våre venner i Hakkebakkeskogen på kino. Bli med inn til Bakermester Harepus i denne deilige kakebakeboka. Her får du oppskrifter på blant annet Bjørnemors honningkaker, Stabbursmusas fylte horn, Bamsefars fødselsdagskake, wienerbrød, Elgens grønnsakspai og selvfølgelig både vanlige og dobbeltpeprede pepperkaker. Bakermester Harepus deler også sine kjøkkenregler og gode tips til Bakergutten og andre uerfarne bakere. Oppskriftene er basert på skogens råvarer og de deilige bakverkene vi vet dyrene i Hakkebakkeskogen liker aller best.

  • Kaker, muffins og wienerbrød
  • Kjeks og småkaker
  • Bollebakst
  • Brød
  • Paier og annen saltmat
  • Kjøkkenregler

 

Til toppen

Bøker i serien