Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne på telefon 21 89 60 60

Bestilling

Ordrebekreftelse

Når bestillingen er gjennomført vil du motta ordrebekreftelse til din e-postadresse.
 

Finner ikke varen

Du kan søke på tittel, forfatter, bestillingsnummer og ISBN. Dersom du har søkt etter en vare, men ikke finner den, finnes ikke varen i vårt sortiment eller den er utsolgt.
 

Er varen på lager

Vareutvalget på våre nettsider skal til enhver tid være oppdatert. Utsolgte varer vil derfor ikke være tilgjengelige for kjøp. Blir en vare utsolgt mens bestillingen effektueres, gjør vi deg oppmerksom på dette via en e-post. Du kan også sjekke status på en ordre under BestillingerMin side.
 

Levering

Leveringstiden er oppgitt i tilknytning til hver vare, både i nettbutikken og på ordrebekreftelsen. Varene blir normalt sendt fra oss i løpet av 2-5 virkedager. Merk at frakttid kommer i tillegg.

Du finner en oversikt over dine bestillinger på Min side under Bestillinger.
 

Porto

Ordre

Bøker og produkter har vektbasert porto.
Under 1 kg: 49,-
1-2 kg: 98,-
Over 2 kg: 129,-

Ordre utland

Alle forsendelser: 1000,-.

Medlemskap er kun mulig om du har norsk adresse. Forandrer du adressen din til en utenlansk adresse vil du få et portotillegg på 1000,- på bestillinger til denne adressen.
 

Ordrebekreftelse

Hvorfor får jeg ikke ordrebekreftelse

Dersom du ikke mottar kvittering på e-post, gå inn på Min side, velg Profil og sjekk at din registrerte e-postadresse er korrekt. Enkelte spamfiltre legger automatisk e-post i mappen for «nettsøppel». For å hindre at e-post havner i denne mappen, kan du legge til vår avsenderadresse i din kontaktliste.