Annenhver uke (Innbundet)

Serie: Olivias liv 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 166
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Olivias liv
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205521834
Alder: 9 - 12
Omtale Annenhver uke
«en følelsesmessig guide til skilsmissebarntilværelsen som fortjener mange lesere i alle aldre.» Terningkast 5, VG Olivia bor annenhver uke hos mamma og pappa. I leiligheten til mamma bor det fem barn, to voksne og seks dyr, og det er umulig å kjede seg. I huset til pappa er det kjempestor plass og alle har god tid. Så der er det også fint å bo! Olivia synes egentlig livet er perfekt. Men en dag begynner en ny jente i klassen. Og da pappa i tillegg avslører en «god nyhet», blir det perfekte livet til Olivia snudd helt på hodet.Annenhver uke er første bok i serien Olivias liv, fra forfatteren av de populære Pym Petterson-bøkene. Heidi Linde skriver klokt, morsomt og spennende - om å takle forandringer som ikke står på ønskelista. Nominert til ARKs barnebokpris og Bokslukerprisen. Anmelderne sier: Terningkast 5. «Heidi Lindes nye barneroman er en følelsesmessig guide til skilsmissebarntilværelsen som fortjener mange lesere i alle aldre.»
Kristine Isaksen, VG «Har blitt løftet fram som en bok for skilsmisse-barna, men denne nye serien bør treffe langt flere. Morsom, smart, varm, og alvorlig på de rette stedene, og en perfekt høytlesningsbok på sengekanten.»
Marie Kleve, Årets beste bøker, Dagbladet «En viktig og gjenkjennelig bok for alle familier med to hjem.»
Boktips.no «Hun [Linde] skriver med en varme og kjærlighet til sine karakterer og deres liv som gjør at i hennes univers vil en alltid være litt lenger.»
Bibliotekar Monica Wang, bokanbefaling i Romerikes Blad

Til toppen

Andre utgaver

Annenhver uke
Bokmål Ebok 2019
Annenhver uke
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Heidi Linde:

Bøker i serien