Asbjørn og Astrid på dypt vann ; Den magiske regnskogen (Innbundet)

Serie: Sommerles 

Forfatter:

Clare Eckermann (Illustratør) Christer Eckermann (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 133
Illustratør: Eckermann, Clare og Eckermann, Christer
Forlag: Egmont
Språk: Bokmål
Serie: Sommerles
ISBN/EAN: 9788242973511
Alder: 9 - 12
Omtale Asbjørn og Astrid på dypt vann ; Den magiske regnskogen
Bli med Astrid og Asbjørn på reise under havet for å hindre at tiden fryser alle levende vesener helt fast. Eller på tur inn i den magiske, farlige og vidunderlige regnskogen.

Sommerles.no er en nasjonal lesekampanje for alle barn fra første- til sjuendeklasse. Hver sommer registrerer over hundre tusen barn seg på nettsiden deres og legger inn bøker de har lest der. Og hver helg i løpet av sommeren får barna et nytt kapittel i sommerles-historiene om Asbjørn og Astrids mange forunderlige eventyr, skrevet av den prisvinnende forfatteren Mari Moen Holsve (f. 1986).

Dette er andre gang du får to av disse historiene samlet i en bok, som kommer ut NETTOPP på sommeren. De populære Asbjørn og Astrid i Verdensrommet og Jakten på tidstyven er endelig tilgjengelig i bokform. Så nå kan barna til og med registrere sommerles sine historier som en del av lesingen deres på nettopp sommerles.no.

Som forlag er Egmont stolte over å være en del av et så bra leselystkonsept som sommerles er, og vi vet at dere, som oss, vil digge eventyrene til Asbjørn og Astrid.

Til toppen

Andre utgaver

Asbjørn og Astrid på dypt vann
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Mari Moen Holsve:

Bøker i serien