Asbjørn og Astrid på dypt vann ; Den magiske regnskogen (Innbundet)

Serie: Sommerles 

Forfatter:

Clare Eckermann (Illustratør) Christer Eckermann (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 133
Illustratør: Eckermann, Clare og Eckermann, Christer
Forlag: Egmont
Språk: Bokmål
Serie: Sommerles
ISBN/EAN: 9788242973511
Alder: 6 - 9
Omtale Asbjørn og Astrid på dypt vann ; Den magiske regnskogen
Bli med Astrid og Asbjørn på reise under havet for å hindre at tiden fryser alle levende vesener helt fast. Eller på tur inn i den magiske, farlige og vidunderlige regnskogen.

Sommerles.no er en nasjonal lesekampanje for alle barn fra første- til sjuendeklasse. Hver sommer registrerer over hundre tusen barn seg på nettsiden deres og legger inn bøker de har lest der. Og hver helg i løpet av sommeren får barna et nytt kapittel i sommerles-historiene om Asbjørn og Astrids mange forunderlige eventyr, skrevet av den prisvinnende forfatteren Mari Moen Holsve (f. 1986).

Dette er andre gang du får to av disse historiene samlet i en bok, som kommer ut NETTOPP på sommeren. De populære Asbjørn og Astrid i Verdensrommet og Jakten på tidstyven er endelig tilgjengelig i bokform. Så nå kan barna til og med registrere sommerles sine historier som en del av lesingen deres på nettopp sommerles.no.

Som forlag er Egmont stolte over å være en del av et så bra leselystkonsept som sommerles er, og vi vet at dere, som oss, vil digge eventyrene til Asbjørn og Astrid.

Til toppen

Bøker i serien