Beistet tar hevn (Innbundet)

Serie: Beistet og Bettina 2

Forfatter:

Isabelle Follath (Illustratør) Line Almhjell (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 280
Illustratør: Follath, Isabelle
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Revenge of the beast
Oversatt av: Almhjell, Line
Serie: Beistet og Bettina
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205561151
Alder: 9 - 12
Omtale Beistet tar hevn
Boka som biter er tilbake! 511 år gamle Ebenezer hadde en gang et beist på loftet. Beistet fikk all slags ting og vesener, og tilbake spydde det ut dyre presanger. Helt til Bettina dukket opp ... Nå er urokråka Bettina bestemt på at hun og Ebenezer skal kvitte seg med alt beistet ga dem, og at de virkelig skal være GODE mennesker. Men Bettina oppdager at det er vanskelig å slutte å være rampete, og enda vanskeligere for andre å tro at hun faktisk mener det godt.Og i all hemmelighet går Ebenezer rundt og savner beistets mange gaver. Og ingen av dem er helt sikre på hva man egentlig gjør når man skal være snille. Og så har du Claudette, da, som ikke folker seg helt som seg selv. Kanskje hun har spist noe FARLIG?ANMELDELSER AV BOK BEISTET OG BETTINA BOK 1: Terningkast 6 «Det er (...) hysterisk morsomt å lese denne barneboka, som får meg til å angre på at jeg har brukt ordet «spinnvill» så ofte i barnebokanmeldelser. For er det én bok som fortjener ordet, så er det denne. I kombinasjon med makaber, forstyrrende - og ikke så rent lite frekk. En perfekt høytlesningsbok på sengekanten, med andre ord.»
Marie Kleve, Dagbladet «Innenfor segmentet av kvalitetsunderholdning i barnelitteraturen er Beistet og Bettina hel ved. Den innfrir på det dramatiske, det gripende og det groteske.»
Morten Olsen Haugen, Aftenposten Terningkast 5 «Beistet og Bettina er et fantastisk univers du kan drømme deg bort i og aldri forutsi handlingen på. Den minner deg om andre gode bøker og fortellinger du har lest, og er en vellykket miks av eventyr, skrekkroman, absurd drama og fantasy. De voksne kan kjenne seg igjen i Ebenezer.»
Kristine Isaksen, VG Terningkast 5 «Denne boka egner seg for høytlesing. Det oppstår flere moralske dilemmaer som er godt egnet for prat på tvers av generasjoner.»
Nettavisen

Til toppen

Flere bøker av Jack Meggitt-Phillips:

Bøker i serien