Bruksanvisning for tenåringskroppen (Innbundet)

Forfatter:

Frode Skaren (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 136
Illustratør: Skaren, Frode
Forlag: Filiokus
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293665212
Alder: 12 - 16
Omtale Bruksanvisning for tenåringskroppen
«Du sitter for mye foran skjerm!» «Du legger deg for sent!» «Jeg synes du spiser for lite!» Til alle tider har bekymrede foreldre forsøkt å få tenåringene sine til å være sunne, aktive og opplagte. Til alle tider har tenåringene opplevd dette som mas. Tenåringer vil vite best selv! Ved å lese boken «Bruksanvisning for tenåringskroppen», kan de akkurat det.

Dette er en populærvitenskapelig bok for aktive tenåringer som ønsker å forstå betydningen av et sunt kosthold, trening, restitusjon og søvn i denne perioden av livet hvor både hjernen og kroppen utvikler seg fra barn til voksen. Fokus på kropp eller forventning om å prestere i idrett får mange til å lete etter raske og enkle løsninger som lover stor effekt på kort tid. Svarene de finner er ofte fra useriøse kilder som både er usunne og slett ikke passer for tenåringer. Boka skal være en motvekt til dette og formidler sunne holdninger basert på fakta og kunnskap.

Boka passer for alle tenåringer - ikke minst de som er eller har lyst til å trene og være aktive innen idrett. I forkant av bokutgivelsen lanseres en podcastserie med samme navn.
Alle de 10 podcastepisodene linkes til i boken med QR-koder.
Konseptets innhold er utviklet i samarbeid med Sunn Idrett, Norges Idrettsforbund.
Inneholder QR-koder med linker til podcasten «Bruksanvisning
for tenåringskroppen» og andre kvalitetssikrede informasjonskilder.

Til toppen

Flere bøker av Ole André Sivertsen: