Clue 5-8 (Innbundet)

Serie: Clue 8

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 586
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hodeskallegåten
Serie: Clue
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788248918356
Alder: 9 - 12
Omtale Clue 5-8
Bok nummer 5-8 samlet i én bok!

Hver bok i CLUE-serien er en egen historie som blir avsluttet. Men gjennom de fire første bøkene løser Cecilia, Leo, Une og Egon et større mysterium, nemlig: Hva var det som skjedde sist sommer da moren til Cecilia forsvant? Sammenhengen og løsningen er å finne i samleboka CLUE 1-4. Der er alle de fire første bøkene samlet i én bok!

Samtidig med at den store gåten får en løsning i den fjerde boka, kommer de tre vennene på sporet av den mystiske Kutter-skatten. I bok 5, 6, 7 og 8 har Cecilia, Leo og Une funnet flere ledetråder, og hva Kutter-skatten er og hvor den er gjemt, får du svar på her i samleboka CLUE 5-8.

Kos deg med spennende gåter og mystiske hendelser, skarpsindige ungdommer og mistenkelige personer. Det handler om gamle skipsforlis, hemmelige skatter, besynderlige biler, nifse trusselbrev, mørke gruveganger, skumle hodeskaller, merkelige skjelett, forlatte landsteder, gamle fotografier, nervepirrende oppdagelser og mye, mye mer.

Jørn Lier Horst har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet. Han er en av Nordens fremste kriminalforfattere for voksne, og har blant annet vunnet Bokhandlerprisen, Riverton-prisen og Glassnøkkelen for sine romaner. CLUE-serien for barn og unge er en kjempepopulær serie som er oversatt til flere språk.

Til toppen

Andre utgaver

Hodeskallegåten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Bøker i serien