De tolv portalene (Heftet)

Del 2

Serie: W.I.T.C.H. : grafiske romaner 2

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 248
Forlag: Story House Egmont
Språk: Bokmål
Originaltittel: The twelve portals part 2
Serie: W.I.T.C.H. : grafiske romaner
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788242974617
Alder: 9 - 12
Omtale De tolv portalene
De fem vokterne kjemper videre for å stenge portalene til Metamoor og beskytte vår verden mot mørket. Samtidig som de magiske kreftene deres vokser, må jentene slite med usikkerhet og tvil, og det er viktigere en noen gang at W.I.T.C.H står sammen og støtter hverandre. Er viljen deres sterk nok? Vil vennskapet deres holde?

Tolv portaler har åpnet seg mellom jorden og den mørke verdenen Metamoor, noe som svekker det mystiske sløret som har skilt de to verdenene fra hverandre og beskyttet menneskeheten mot det onde som truer med å ødelegge den. Fem jenter med spesielle krefter er valgt ut som voktere for å bekjempe denne mørke ondskapen: Will, Irma, Taranee, Cornelia og Hay Lin. Sammen er de W.I.T.C.H.!

I bok 2 kjemper de fem vokterne videre for å stenge portalene til Metamoor og beskytte vår verden mot mørket. Samtidig som de magiske kreftene deres vokser, må jentene slite med usikkerhet og tvil, og det er viktigere enn noen gang at W.I.T.C.H. står sammen og støtter hverandre. Er viljen deres sterk nok? Vil vennskapet deres holde?

Til toppen

Bøker i serien