De tre små flyndrene (Heftet)

Forfatter:

Bjørn Øivind Thorsen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 48
Illustratør: Thorsen, Bjørn Øivind
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
Originaltittel: De tre små flyndrene
ISBN/EAN: 9788230026991
Alder: 6 - 9
Omtale De tre små flyndrene
Helt ute i havet finnes det en øy som nesten ingen vet om. Bare noen få mennesker har hørt om denne øyen, men ingen har noen gang vært der.

Øyen kalles Adapri av de som snakker om den.

I sjøen rundt Adapri er det en stor sandbunn med kritthvit skjellsand. På denne sandbunnen vrimler det av dyreliv. Her lever fisker i alle slags farger og fasonger, her bor krabber og de merkeligste krepsdyr.

Dette er fortellingen om de tre små flyndrene som lever på sandbunnen rundt Adapri. Her bor de sammen med mammaflyndren og pappaflyndren.

Boken passer best for aldersgruppen 2 - 7 år.

«Livet i sjøen har så lenge jeg kan huske fascinert meg. Det er ikke få timer jeg har tilbrakt liggende på bryggekanten og kikket ned på sjøbunnen og alt som lever der nede. Eller på spennende vandring utover sandstranden for å se flyndrer og småfisk som farer i alle retninger. Jeg kjenner fremdeles nysgjerrigheten som pirrer, når jeg med sjøkikkert ligger utover båtripen og speider ned på sjøbunnen.»
Torodd Iversen

Dette er bok nr. 1 om De tre små flyndrene, sypiken og alle vennene deres. Bok nr. 2 med flere fortellinger utgis våren 2025.

Til toppen