De utvalgte (Innbundet)

Serie: Aldriøya 1

Forfatter:

Jon Sommariva (Illustratør) Øyvind Lysebo Ekelund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 194
Illustratør: Sommariva, Jon
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Neverlanders
Oversatt av: Ekelund, Øyvind Lysebo
Serie: Aldriøya
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788234719080
Alder: 12 - 16
Omtale De utvalgte
Kul, spennende og original tegneserie fra prisvinnende duo. Møt havfruer, vetter, pirater og en fe med et ramsalt språk, i en fortelling full av spennende plottwister, slagkraftige vitser og slående illustrasjoner. Første bok i ny serie.

«Aldriøya: de utvalgte» ble kåret til «Årets barnebok for eldre lesere» i Australia - og det er første gang en tegneserie vinner denne prisen.

Bee og gjengen hennes er hjemløse ungdommer som holder til på søppeldynga. Da en fremmed gutt redder livet til Bee under dramatiske omstendigheter, inviterer hun han til å bo med dem. Men det viser seg at gutten skjuler en hemmelighet: Han kommer fra et magisk sted som kalles Aldriøya. Øya er truet av onde pirater som vil tappe stedet for magi, og gutten trenger hjelp. Kan Bee og vennene hennes overvinne piratene? Og kan de få et hjem på Aldriøya?

Boken er plassert på nivå fem i Comix, men alle som liker actionfylte bøker med humor, vil ha stor glede av denne tegneserien.

«Gjør plass på hylla til denne nye fantasy-tegneserien.med røtter i en klassisk fortelling. Den er full av actionfylte kamper og foregår i en fantastisk steampunk-verden.» School Library Journal

«En godt konstruert fortelling som er eventyrlig og medrivende ... Illustrasjonene fanger leserens oppmerksomhet ved å være fargesterke, uttrykksfulle, kreative og varierte ... mangfoldig rollebesetning.»
Kirkus Reviews

Til toppen

Bøker i serien