Den hemmelige arenaen ; Klanenes kamp (Innbundet)

Serie: Taynikma 3

Forfatter:

og

Jan Kjær (Illustratør) Øystein Endresen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 121
Illustratør: Kjær, Jan
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den hemmelige arenaen ; Klanernes kamp
Oversatt av: Endresen, Øystein
Serie: Taynikma
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788234719127
Alder: 6 - 9
Omtale Den hemmelige arenaen ; Klanenes kamp
Taynikma er en actionfylt barnebok-serie for alle mellom 7 og 12 år. Bøkene kombinerer manga-inspirerte tegninger, tegneserie og fantasyfortelling på en unik måte. Hver bok består av to historier, og dette er tredje del i serien.

Klanene skal gjøre opprør og forsøke å bekjempe den onde Fyrstinnen. Men det oppstår strid mellom de forskjellige gruppene, og ingenting går etter planen. Samtidig skjønner hovedpersonen Koto at foreldrene hans er i stor fare, og han innser at han kommer til å bli satt på større prøvelser enn noen gang før. Den hemmelige arenaen og Klanenes kamp er to engasjerende og velturnerte historier der det gode og det onde kjemper mot hverandre, og der vennskap, samhold og lojalitet er viktige temaer.

Taynikma er en del av Comix, som er utvalgte lettleste og gode tegneseriebøker. Serien er tilpasset slik at alle barn kan lese en hel bok! Comix-bøkene gir mestringsfølelse, inspirasjon og leseglede. Taynikma ligger på Comix-nivå fem, men passer for alle som liker spennende tegneserier.

Til toppen

Flere bøker av Merlin Mann og Jan Kjær:

Bøker i serien