Det første oppdraget (Innbundet)

Serie: Portalpilotene 1

Forfatter:

Sigbjørn Lilleeng (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 246
Illustratør: Lilleeng, Sigbjørn
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Serie: Portalpilotene
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788203268250
Alder: 9 - 12
Omtale Det første oppdraget
Visste du at det finnes portaler i verden, og at dette som vi kaller verden ikke er den eneste verdenen i verden? Ikke det, nei?

Det visste ikke bestevennene Melvin og Adi heller, før de snublet over en portal under hoppkanten til den gamle hoppbakken i skogen bak blokka der de bor. Selv om de har kjent hverandre siden de var babyer og har vært gjennom tusenvis av skikkelig fete ting, så overgår det som skjer i denne boka alt det der.

Vi kan selvfølgelig ikke fortelle alt som kommer til å skje, men vi kan røpe at portalen forflytter Melvin og Adi til en dimensjon der konger, kjemper, sverd, hundemennesker og magiske krefter er en del av hverdagen.

Ja, også skjer det en slags misforståelse sånn at de to bestevennene får i oppdrag av kongen å bli kvitt en svær, smart, syresprutende og livsfarlig drage på egenhånd. Da er det flaks at Melvin er en selvutnevnt ekspert på både rollespill og drager!

«Hvis foreldrene dine vil at du skal lese bøker, og ikke spille så mye, er Portalpilotene perfekt for deg. (...) Jeg elsker at hovedpersonene Melvin og Adi er inne i et rollespill. Boka får pluss for at de forskjellige hovedpersonene er presentert med sine egenskaper på starten. Jeg liker denne boka og kan tenke meg å lese den neste i samme serie.» Molly Nagel (11) og Jan Ø. Helgesen, Nettavisen

«Med rause doser situasjonskomikk og klare gaming- og rollespillreferanser har Gulli skrevet en roman som kan appellere til lesere av eksempelvis serien om gutta i trehuset.» Karen Frøsland Nystøyl, Periskop

Til toppen

Andre utgaver

Det første oppdraget
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Det første oppdraget
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Stian Gulli:

Bøker i serien