Det helt sanne juleeventyret om kentauren som ville hjem (Innbundet)

Forfatter:

Sofia Falkenhem (Illustratør) Nina Aspen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 100
Illustratør: Falkenhem, Sofia
Forlag: Omnipax
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem
Oversatt av: Aspen, Nina
ISBN/EAN: 9788283151718
Alder: 6 - 9
Omtale Det helt sanne juleeventyret om kentauren som ville hjem
24 spennende kapitler - nydelig illustrert, morsomt fortalt og med moral i julens ånd.

Det er første desember, og den første snøen faller. Gjennom den kalde natten galopperer Ken Taur mot kentaurenes hemmelige rike, gjemt under Nordpolens is og snø. Ken har vært borte fra familien sin lenge, og vil ikke feire en jul til uten dem. Om bare ikke veien var så lang og farlig, og om han ikke hadde vært så ensom ... Ferden byr på mange eventyr når Ken etter hvert får følge av ei prinsesse, en ulv og ei heks. Og sammen må de alle redde julen! Spoiler alert: Julenissen er kidnappa og alle julegavene stjålet!

I denne adventsboka skaper Mats Strandberg og Sofia Falkenhem klassisk julestemning på en ny måte: Med høyt tempo, cliffhangere og en aktuell twist. Det er trist og morsomt - og like underholdende for hele familien som en Pixar-film.

Herlig høytlesing for alle små og store som venter utålmodig på jul - begynn første desember og les et kapittel hver dag.

Mats Strandberg og Sofia Falkenhem er blant de mest populære forfatterne og illustratørene i Sverige akkurat nå. De har også laget suksesserien for barn om Monsteret Frank. Den vises som musikal på Junibacken i Stockholm hele høsten 2019.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Mats Strandberg: