Det lille spøkelset Laban får en lillesøster (Innbundet)

Serie: Det lille spøkelset Laban 

Forfatter:

Lasse Sandberg (Illustratør) Ellen Seip (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 32
Illustratør: Sandberg, Lasse
Forlag: Ena
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lilla spöket Laban får en lillasyster
Oversatt av: Seip, Ellen
Serie: Det lille spøkelset Laban
ISBN/EAN: 9788293473534
Alder: 3 - 6
Omtale Det lille spøkelset Laban får en lillesøster
Lillesøster Labolina har kommet til verden, og hun er så god til å herme lyder! Hun ler, brummer som en bjørn og sier bæ-bu som en sykebil. Hun låter forferdelig, enda verre enn pappa. Det lille spøkelset Laban og Lilleprins Bus gleder seg til å ta med Labolina opp på slottet. Men først må hun bli større. Mye større.

Inger Sandberg, f. 1930 i Karlstad, er en svensk forfatter. Sandberg er først og fremst kjent for bøkene om Lille Anna, som har blitt oversatt til omkring 30 språk, illustrert av hennes mann, Lasse Sandberg, som hun samarbeidet med i over 50 år. Inger Sandberg var medlem av Svenska barnboksakademien 1995-1999. Hun arbeidet som lærer i seks år, før hun ble barnebokforfatter på heltid.

Lasse Sandberg (1924-2008) var en svensk illustratør og barnebokforfatter. Han ble kjent for sitt samarbeid med ektefellen Inger Sandberg om en lang rekke bøker siden 1953. Sandberg gikk på illustrasjonslinjen ved Anders Beckmans skole. I tillegg til illustrasjoner til ektefellens bøker, lagde han vitsetegninger til flere aviser. Lasse Sandberg arbeidet med tusj, kritt, pastell, akryl og collage i sine illustrasjoner. Han anses å være den som innførte collageteknikkeni bildebøker. Inger og Lasse har sammen laget over hundre barnebøker; deres bøker har blitt oversatt til trettitre språk og er svært populære i blant annet Japan.

Til toppen

Bøker i serien