Detektivhåndbok (Innbundet)

Serie: Detektivbyrå nr. 2 

Forfatter:

Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 139
Illustratør: Sandnes, Hans Jørgen
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Serie: Detektivbyrå nr. 2
ISBN/EAN: 9788234713736
Alder: 6 - 9
Omtale Detektivhåndbok
Lær triks fra en ekte etterforsker.

Bli en detektiv!

En skattkiste av kule detektivtips.

Kåret til tidenes norske barnebok-karakterer.

Hvordan tar man egentlig fingeravtrykk? Hvordan leter man etter spor? Hvordan skriver man med usynlig skrift? Detektivhåndboken er proppfull av tips til detektiv-spirer. Kule tegninger og lettfattelige instruksjoner gjør dette til den ultimate håndbok for fremtidige etterforskere.

Å være detektiv handler om å være nysgjerrig, oppfinnsom og oppmerksom. I tillegg finnes det en god del smarte metoder og teknikker. De lærer du om i denne herlige boken, skrevet av en ekte etterforsker med stålkontroll.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er Norges mest populære barnebokserie og har funnet veien både til filmlerretet og teaterscenen. Til nå er det utgitt 30 bøker, og stadig nye lesere får øynene opp for denne fantastiske serien. Det er solgt 3 millioner bøker i denne serien, bare i Norge!


Jørn Lier Horst (f. 1970) har skrevet 16 kriminalromaner om politimannen William Wisting, 12 bøker i CLUE-serien for ungdom og 30 bøker i den populære serien om Detektivbyrå nr. 2.

Hans Jørgen Sandnes (f. 1979) er illustratør, tegneserieskaper, animatør og filmregissør. Han har tegnet Tiril, Oliver, Åtto og alle de andre som bor i Elvestad fra seriens begynnelse, og uttrykket hans er kjent og kjært for de fleste norske barn

Til toppen

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Bøker i serien