Egoland (Heftet)

Serie: Statsminister Fahr & Sønn 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 381
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Serie: Statsminister Fahr & Sønn
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788203262616
Alder: 9 - 12
Omtale Egoland
Det er sommer og Statsminister Teddy Fahr er mer populær enn noensinne. (Ifølge meningsmålingene drømmer 91 % av single, norske damer over førti om å klippe tåneglene hans.) Men mye vil ha mer, Teddys drøm er å bli den mest populære statsministeren gjennom tidene. Derfor bygger han verdens største vannsklie fra taket av Operaen, han gjør om Bislett Stadion til en hypermoderne vikingpark og han innfører «Teddy-Timen», slik at alle kan sove én time lenger om morgenen.

Sønnen hans, Finn, er derimot bekymret.
For hvem var den gamle, desperate mannen som sto ved porten deres og ropte «Menneskene skal falle om!»? Og hva er det med Maria, den nye jenta i klassen - utover at hun må være det peneste han noensinne har sett? Og hvem kan redde dem alle når den gamle mannen faktisk får rett - og nordmenn begynner å sovne - én etter én - uten å våkne opp igjen?

EGOLAND er en bok om store hemmeligheter og små løgner, om egoisme, kjærlighet, ondskap - og verdien av å dykke etter småkrabber. Og så er det en bok om å prøve å gjøre det rette når alle andre er opptatt med noe helt annet.

Til toppen

Andre utgaver

Egoland
Bokmål Ebok 2016
Egoland
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Lars Joachim Grimstad:

Bøker i serien