En slåsskjempe blir til (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 131
Forlag: Partner forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788284020143
Alder: 9 - 12
Omtale En slåsskjempe blir til
En historie som beskriver hvor ødeleggende og livsforvandlende mobbing kan være for et menneske. Hannah flytter til Alta sammen med familien sin. Uansett hvor mye hun ønsker å bli akseptert for den hun er på skolen og ellers, lykkes hun ikke. I stedet blir hun både utestengt og mobbet, og det ikke bare av medelevene - selv lærerne er med på å trykke Hannah ned. Ingen får mobberne til å stoppe. Til slutt blir det nok for Hannah. Hun tar saken i egne hender - bokstavelig talt i egne hender.

Boka kan med fordel leses i skoleklasser. De siste sidene inneholder spørsmål som kan brukes til å starte samtaler rundt temaet.

Hege E. T. Slettli Oustorp er født i Oslo i 1968, oppvokst i Alta, men bor nå på Hamar. Hun er utdannet spesialpedagog og kunst- og håndverkslærer, i tillegg til keramikker. Etter en allsidig arbeidskarriere først som barnehagelærer, siden som lærer i skolen, debuterer hun som forfatter. Hun er mor til fire og mormor til to. Hege har selv opplevd mobbing og brenner for å forebygge dette i skolen og i samfunnet.

Til toppen