Familien Brattbakk (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 254
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205486164
Alder: 9 - 12
Omtale Familien Brattbakk
Vinner av Brageprisen, Kritikerprisen og Bokslukerprisen! Gørja er tilsynelatende et helt vanlig sted, med en skole, butikk og kiosk. Men Gørja har også hemmeligheter som de voksne ikke kan – eller vil – forklare. To ganger har barn forsvunnet fra Gørja, og begge gangene herjet stormen gjennom gatene og skogen, over innsjøen og himmelen. Nå bygger det opp til ny storm, og familien til Sam har nettopp flyttet hit. Spennende, vill og høyst original historie fra Julia Kahrs.
  Vinner av Brageprisen, Kritikerprisen og Bokslukerprisen. Nominert til ARKs barnebokpris. «Kva romanen handlar om? Å høyra til. Gøymde sanningar. Finna ut kven ein er. Kjærleik. Alt det viktige i ei vill og sanseleg innpakning.»
Fra juryens begrunnelse, Brageprisen «Romanen er fantasirik, men likevel troverdig, oppdagelsene underveis er rystende, men kostelige, og de inngående detaljene er ekle på en svært smakfull måte. Romanen er dypt alvorlig og herlig usentimental.»
Fra juryens begrunnelse, Kritikerprisen «Vinnerboka skapte i mange klasser så stort engasjement at lesetiden måtte utvides. Vi fikk en umettelig nysgjerrighet og måtte bare lese ett kapittel til. Ingen av karakterene er helt A4. Vi liker karakterene ekstra godt fordi de er litt annerledes, og vi kan ikke alltid forutsi hvordan de kommer til å reagere. Boka har en smart historie og en overraskende slutt.»
Fra juryens begrunnelse, Bokslukerprisen «Vilt og mystisk fra en av våre mest originale barneromanforfattere.»
Periskop.no  

Til toppen

Andre utgaver

Familien Brattbakk
Bokmål Ebok 2022
Familien Brattbakk
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Julia Kahrs: